NERAZUMIJEVANJE OKOLINE

PRIZNANJE SAMOHRANE MAJKE ''Strašno sam se nervirala, pa čak i plakala''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svi koji je znaju, reći će vam kako je posebno vedra i optimistična osoba, neslomljiva duha. No, nije uvijek bilo tako.

Sezona božićnih videospotova i službeno je počela, a ovom se trendu, po prvi put u dugogodišnjoj karijeri, priklonila i Marina Tomašević.''Ja sam ovo zbilja radila iz ljubavi, iz jedne velike ljubavi općenito prema tom blagdanu. U tom momentu dok sam razmišljala o božićnoj pjesmi, dosta sam se naslušala priča, pogotovo na radiju kad vozite pa slušate kad su božićni blagdani, nitko se ne sjeti ljudi koji su sami. No, ja sam se sjetila njih i zato priča najviše ide prema njima'', otkrila je pjevačica Marina Tomašević.  U spotu se pojavljuju i obitelji članova benda Rokatanski s kojima je Marina snimila pjesmu, ali i njezin unuk Daniel na kojeg je, kaže, baš kao i na svoju kćer, iznimno ponosna.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

''Njegova prva riječ, sad će imati godinu dana, njegova prva riječ je bila ˝ne˝.  Ja kažem ponosna sam i na tebe, sinko, jer se znaš izraziti bez obzira. A na nju sam ponosna cijeli život jer je sa mnom provela sama, dakle, ja sam bila samohrana majka, ona je to tako fino odvozila cijeli taj život sa mnom'', otkrila je Marina.  Marina kaže kako je teško biti samohrana majka i brinuti se istovremeno i o svom djetetu i o karijeri. '' Da je lako, nije lako, apsolutno. Dosta sam razmišljala, ja imam dijete i odlučila sam da će ipak moj posao morati istrpiti neke stvari na račun mog djeteta. I tu sam napravila savršen izbor. Ja kažem da je najbolja stvar koju sam u životu napravila je moment kad sam postala majka'', priznala je Marina.

Međutim, okolina ponekad nema razumijevanja. ''Zavisi gdje ste i šta ste. Opet kažem, sve opet ovisi o čovjeku. Kao jako mlada cura strašno sam se nervirala, sekirala, pa čak i plakala. Joj, rekli su ovo, rekli su ono, ja to nisam. No, inače je poznata ona parola šta selo priča, pa neka priča'', kroz smijeh je otkrila Marina.

S kćerkom Paulom oduvijek ima prijateljski odnos pun razumijevanja, a njena mala obitelj joj je, tvrdi, najbolji način za punjenje baterija. ''Ništa nije za cijeli život, i udate se, oženite se, pa i taj brak koji potpišete, taj bračni ugovor, ne traje do kraja. Hvala Bogu na ljudima koji su uspjeli to do kraja izvozati, to je predivno, znači, našli su svoju srodnu dušu. Ono što je moja parola u životu da ne želim namjerno svoju sreću raditi na tuđoj nesreći'', kazala je Marina.

Vječno pozitivna Marina svojedobno je pobijedila depresiju i okrenula se duhovnosti. Danas je krase optimističan pogled na život, ali i mladolik izgled. ''Ja kažem da izgled leži u duši jer čovjek je onoliko star koliko mu je stara duša ili je onoliko mlad koliko mu je mlada duša. Ja dosta radim na sebi, ne govorim fizički, izvana, govorim više iznutra, znači, na toj jednoj mentalnoj bazi i sasvim sam zadovoljna, dapače, svakim danom sve više napredujem i presretna sam radi toga. Iako imam puno neispunjenih želja, to je onaj izazov ustvari u životu koji mi daje snage i veselja za stvaranjem jer smatram da život nema smisla ako čovjek nema tu dozu i crtu kreativnosti u sebi. To je čak i eliksir mladosti, mislim, iznad svega, čovjek dokle god je živ mora stvarati'', otkrila je pjevačica.

Što je još otkrila Marina, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene