Surađuje sa Snježanom Mehun

Kopija mlade Melanije Trump? Pogledajte hrvatsku ljepoticu s milanskom adresom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Drugu kolekciju predstavila je i Snježana Mehun, koja je za zaštitno lice odabrala hrvatsku manekenku s milanskom adresom Marinu Mirt.

Guvernerova palača u Rijeci posljednjih je dana bila u znaku mode. Neki od najpoznatijih domaćih brendova predstavili su nove kolekcije modnim zaljubljenicima. Studio Budoir iznenadio je haljinom izrađenom posebnom tehnologijom. Drugu kolekciju predstavila je i Snježana Mehun, koja je za zaštitno lice odabrala hrvatsku manekenku s milanskom adresom Marinu Mirt. Posebno uzbuđena bila je Kraljica svijeta 1990. Danijela Gračan, čija je kći bila jedan od modela.

Pogledaj i ovo In Magazin: In vrt - 1 Uskoro Znate li nekoga komu bi uređenje vrta ispunilo snove? Priuštite mu nezaboravno iznenađenje u novom nastavku serijala IN vrt!

"Najstarija kći treba se upisati na fakultet, sad je četvrti gimnazije. Suprug je jučer pobijedio utakmicu, postao je djed drugi put, tako u ovom periodu života ne mogu poželjeti više", rekla je Danijela Gračan. Dodala je da je za nju to poseban dan i jer njezina kći nosi reviju.

Pravu senzaciju svojim haljinama izazvala je Snježana Mehun,  a osmislila ih je u suradnji s mladim kreatorom Antunom Tinom Brišarom. Kao svoje zaštitno lice Snježana i Tin odabrali su Marinu Mirt. To nije bilo slučajno. Upravo je Marina pobjednica Elite Model Looka 2004. godine. Manekenka sada živi na milanskoj adresi, a postigla je i zavidnu karijeru te je nosila Versaceove revije. "Donatella je jedna divna, draga gospođa, jako pristojna, jako skromna, jako se drži po strani, evo stvarno, jedna od najljepših suradnja koja sam imala, opet kažem zahvaljujući Snježani, jedna divna osoba, jedan divan dizajner i stvarno veliki borac", otkrila je lijepa Marina Mirt, koja neodoljivo podsjeća na Melaniju Trump. Što su otkrile dame koje su se okupile u Rijeci, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene