ZGODNE SESTRE

Mariju Cvitanović za novu kolekciju inspirirale sestre Zrinka i Vlatka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U obitelji Marije Cvitanović svi su se članovi opredijelili za jedno od dva zanimanja...

Njezin otac Božo i sestra Zrinka su liječnici, dok su Marijina majka i druga sestra Vlatka ekonomistice. Ekonomski fakultet završila je i Marija, ali se tim poslom nikada nije bavila. Više od deset godina usko je povezana s modom.

>> Evo što nudi MARKA Marije Cvitanović!

Pisala je kolumnu u ženskom magazinu Gloria, radila kao kostimografkinja, a bivša tenisačica Iva Majoli za svoje je vjenčanje, koje je 2006 godine slovilo za najglamurozniji događaj godine, željela da joj cijelu svečanost osmisli upravo Marija. Prije godinu i pol dana pokrenula je svoju modnu marku, a inspiraciju za najnovije modele pronašla je upravo u krugu svoje obitelji, točnije, svojih sestara.

''Nas tri smo potpuno različite. Od boje kose, puti, visine i građe. Upravo mi to i je bio izazov - napraviti haljine koje odlično pristaju različitim tipovima žena.'' Je li u tome uspjela, pogledajte u priloženom videu ili fotogaleriji.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško ''Tamo sam našla mir...'' Antonia Dora Pleško otkriva zašto se zaljubila u Meksiko, a i koju bi želju voljela da joj se ostvari jednog dana

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene