Snažna žena

Marijina hrabra ispovijest: 'Slušajte svoje tijelo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Život tamburaške pjevačice Marije Pavković Snaše iz temelja se promijenio nakon što joj je prošle godine dijagnosticirana zloćudna bolest.

Kako je reagirala na dijagnozu, koliko joj je teško bilo rastati se od duge kose i koliko se promijenila, povjerila je Daliboru Petku. 

Pogledaj i ovo showbuzz Zajednička borba Dečki na mršavljenju! Iznenadit će vas koliko su naši rokeri skinuli kilograma dosad!

Marija je uvijek vedra i vesela pa čak i u najtrežim trenucima u životu. Jedna je od najpoznatijih i najbolji pjevačica tamburaške glazbe. Marija se prije pola godine našla u situaciji koju nitko od nas ne želi. Dijgnosticiran joj je rak dojke. 

Suočena s dijagnozom nije se premišljala ni trenutka, doktoru je odmah rekla, 'Reži, makni to smeće iz mog tijela'.

Šutjela je 9 godina: Jelena Rozga boluje od neizlječive bolesti

Snaša je otkrila i kako sredina u kojoj živi ima pomalo zastarjelo razmišljanje o bolesti, pa je rak neka vrsta sramote o kojoj se ne govori. Upravo to je Mariju dodatno potaknulo da bude još glasnija u svojoj poruci ženama da slušaju svoje tijelo.

Bilo joj je teško odrezati gustu dugu koju koju je godinama puštala, ali kada je saznala da to može pomoći djeci oboljeloj od karcinoma nije se premišljala. 

Najveća pomoć u borbi s bolešću svakako su joj obitelj i prijatelji koji su neprestano uz nju, ali i jedna mala čupava prijateljica maca Maza koja na nju ima posebno terapijsko djelovanje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene