konačno se vratila

Sjećate li se Tatjane? Nekad su Silvio Marić i ona bili akteri velikog skandala, a danas...

Tatjana Mrduljaš (FOTO: Pixsell) Tatjana Mrduljaš (FOTO: Pixsell)

Zagrebačka manekenka Tatjana Mrduljaš, koju mnogi pamte po vezi s nogometašem Silvijom Marićem, nakon punih 8 godina vratila se na modnu scenu.

Nekadašnja manekenka, a danas majka dvoje djece Tatjana Mrduljaš zaštitno je lice nove kampanje Monike Sablić. Lijepa Zagrepčanka sa slovenskom adresom nekoć je kaotični manekenski lifestyle zamijenila mirnim obiteljskim životom. Iako Tatjana priznaje kako i danas dosta s djecom putuje.

Pogledaj i ovo In Magazin: Petra Nižetić sa dizajnericom Monikom Sablić - 7 ''Nevjerojatno mi je...'' Petra Nižetić poslije godina medijske šutnje i povratka u Hrvatsku progovorila o novom životu: ''I sama sebe pitam je li to moguće...''

"Moj život je od uvijek bio nekako na nekakvom putu u koferima tako da se nije to baš puno promijenilo, sad je samo malo bliža relacija i češća tako da sam stalno gore - dole, Zagreb Ljubljana. U Ljubljani mi je prekrasno tamo smo si nekako složili život i grad je isto mali slatki i djeca ga obožavaju", kaže Tatjana.

Tatjana Mrduljaš (FOTO: Screenshot/IN magazin) - 1 Tatjana Mrduljaš (FOTO: Screenshot/IN magazin) - 1

Osam godina pauzirala je od modnih pisti. No, pozivu Monike Sablić ipak nije mogla odoljeti. Tim više jer nova kolekcija obiluje ženstvenim kreacijama koje inače Tatjana preferira. U ovu modnu priču savršeno su se uklopili konji te je za obje dame poziranje pokraj ovih predivnih životinja u bilo savršeno iskustvo. S ipak trunku adrenalina.

"Uvijek me bilo strah, nisam se smjela približiti ni jednom. Tako da danas je prvi put bilo da sam ga uopće podragala malo i došla blizu. Prvi kontakt je bio nesiguran i nisam se opustila ali do kraja dana već smo prijatelji", istaknula je Tatjana.

Tatjana Mrduljaš (FOTO: Pixsell) Tatjana Mrduljaš (FOTO: Pixsell)

Uspješno balansiranje između poslovnog i obiteljskog života nešto je sto Monika i Tatjana izuzetno dobro rade. Nekadašnjoj manekenki djeca su priznaje najveće bogatstvo. Kći pohađa prvi razred dok je sin u petom razredu.

"Nisam nikad stroga, nisam ja taj tip. Tako da muž preuzme tu funkciju što je i dobro da bar netko ima tko će ih malo držati, ali inače dobri su tako da ni ne treba biti nešto posebno strog jer slušaju", kaže bivša manekenka.

Tatjana Mrduljaš (FOTO: Screenshot/IN magazin) - 2 Tatjana Mrduljaš (FOTO: Screenshot/IN magazin) - 2

Nekada je tvrdi Tatjana imala buran javni život. Dugogodišnja veza sa bivšim nogometašem Silvijom Marićerm donijela joj i tada veliku pozornost medija. No, ne žali za ničim. Kad pogleda u natrag ništa ne bi mijenjala.

"Sve što u životu prođeš, nešto te nauči i ostavi ti neke tragove, ostavi ti nešto u životu što će ti jednom značiti i koristiti. Meni je bilo super, putovala sam, radila sam, i ne bih ništa mijenjala", kaže. Poduzetnica, model, mama i supruga - to je Tatjana, a po svemu sudeći mogli bi je ponovno sve češće viđati u javnosti.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Tatjana Mrduljaš (FOTO: Screenshot/IN magazin) - 3 Tatjana Mrduljaš (FOTO: Screenshot/IN magazin) - 3

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene