Bivša manekenka

Zgodna Splićanka osvojila 14 godina mlađeg nogometaša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šest je mjeseci Iris Rajčić uspješno skrivala svoju vezu s Markom Livajom, no na nedavnom se splitskom partyju novi modno-nogometni par nije mogao suzdržati od izmjenjivanja nježnosti.

Nakon veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem, bivša manekenka Iris Rajčić posljednjih 6 mjeseci ljubuje s još jednim nogometašem, Markom Livajom.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja Sretni i uspješni! Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

Iris Rajčić trenira kao američki marinac da bi zablistala na plaži!

Par je uhvaćen kako na jednom splitskom partyu izmjenjuje nježnosti, a otišli su, navodno zbog umora, mnogo prije ostatka društva. Umjesto odgovora na pitanje čime ju je 14 godina mlađi nogometaš privukao, Iris je ponudila osmijeh, no pred kamerama inMagazina je svojevremeno objasnila svoju privlačnost prema sportašima. 'Jedni i drugi se trudimo vodit zdrav zivot po pitanju prehrane, teretane, pa nas je to vjerojatno spojilo', rekla je danas fitness instruktorica.

 

Prije dva je mjeseca Iris Rajčić nosila svoju posljednju reviju, a budući da je ranije u but campu osposobljena za fitness instruktoricu, počela se time baviti. Njezina čvrsta ruka mogla bi itekako odgovarati 20-godisnjem Livaji, koji je ove sezone iz talijanskog kluba Atalanta za 6 milijuna eura presao u ruski Rubin iz Kazana. No, rastanak je bio sve, samo ne idilican. Naime, Livaja se posvađao s navijačima, koji su mu poručili kako je 'go*** od čovjeka' te da se 'gubi van iz kluba'. 

Ostaje vidjeti hoće li 34-godisnja instruktorica fitnessa uspjeti ukrotiti tzv. zločestog dečka hrvatskog nogometa. To očito nije pošlo za rukom njegovoj bivšoj djevojci, manekneki i Kraljici Dalmacije, Valentini Miletić.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene