Direktna Maja

VIDEO 'Prvih pola sata posao, dalje seks!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput u strastvenoj noći ljubavi - predlažemo da ovu priču našeg Davora Garića nikako ne propustite!

Vodimo vas na jednu sasvim neobičnu proslavu Valentinova. Maja Šuput ne krije kako je već duže vrijeme solo igračica i kako joj u ljubavi baš ne cvatu ruže. Zato je organizirala Antivalentinovo party na kojem se jednako dobro zabavila kao da je u idililčnoj ljubavnoj vezi već godinama.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

'Ja sam solo igračica pa sam organizirala Antivalentinovo party. Nisam očekivala ništa večeras. Ja sam organizirlaa večeras za svoje prijatelje antivalentinovo party, toliko o tome', rekla nam je Maja.

Na partyju je Maja skroz neočekivano bila zaprošena od nepoznatog počinitelja. Iako krupnim koracima gazi prema četrdesetima, Maja pred oltar ne misli tako skoro. 'Ja bih se udala sutra i rodila sutra samo da se zaljubim. Al ne ide!', požalila nam se.

Maja Šuput promovirala novu pjesmu 'Hej Balkano'

Misteriozni muškarac s partyja nije prvi prosac. Nanizalo se tu slomljenih srca nakon što je ova plavuša rekla ne. Prsten su joj nudila i vrlo imućna gospoda.

'Muškarac koji ima novaca sigurno ima neke veće predispozicije jer te može na prvu osvojiti. Pošalje ti buket od 100 ruža, pošalje šampanjac, pa je ljepše obučen, pa te odvede na neko lijepo putovanje i možda je to na prvu 'joj, kakav gentleman', ali kad priđe 17 takvih gentlemana, onda možeš napraviti nekakvu selekciju oko toga', objašnjava pjevačica.

Bez obzira na platežnu moć njezina budućeg supruga, s njim prvenstveno mora imati o čemu razgovarati. 'Ima parova koji razgovaraju u stilu - ''sutra će biti lijepo vrijeme, danas je bilo ružno, dobra je ova riba''... To im je domet razgovora. Za mene bi to bio početak i kraj. Rekla bih super si, super je riba, ali nemoj me zvati sutra, molim te', otkrila nam je Maja.

Dok uživa u statusu solo igračice, Maja se u noćne izlaske najradije uputi u ženskom društvu. 'Prijateljstvo je najbitnije na svijetu, a meni je najbitnije kad izađem sa svojim prijateljicama, kad je girls night out, ne interesiraju nas frajeri. Samo da se mi družimo, da pričamo gluposti, da se zabavljamo. To je najbolje', tvrdi pjevačica.

A koje su teme na repertoaru? 'Prvih pola sata posao, dalje seks', odgovara Maja kao iz topa.

Maji u poslu ide kao podmazano! Ovih je dana objavila novi singl 'Hej, Balkano', za koji će uskoro snimiti i raskošan videospot.

'Ljudi kažu 'ona pjeva o Hercegovcima, o Bosancima, o Srbima, o Crnogorcima, o Slovencima...' Svi su se osjetili prozvanima jer se njih dugo nitko nije sjetio. Pogotovo Slovenaca', smije se vrckava Maja.

Balkanac koji će osvojiti Majino srce, čini se, morat će se zaista potruditi! Ako ga vi želite osvojite, pogledajte u videu InMagazina što vam je činiti...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene