''Bilo bi fora''

Maja Šuput želi roditi u Miamiju

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Istražili smo omiljene egzotične destinacije naših zvijezda koje su im zauvijek promijenile život. Maja Šuput dosjetila se i gdje bi rodila dijete.

Lana Jurčević slaba je na Afriku. Nakon što je prije nešto više od dvije godine boravila u Keniji, odlučila je okusiti i čari Maroka. Među brojnim nezaboravnim pričama, u sjećanju će joj ostati i deve koje je jahala u Sahari.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

''Imala sam duple tajice, preko toga hlače, duple sokne, 3 veste, imala sam svoju bundu, doduše ne od pravog krzna, ali poslužilo je, i kapu na glavi, i tako sam spavala. 7 sati ujutro je, da vam pokažem naše šatore, nema struje, nema vode, nema signala'', prepričavala je Lana Jurčević svoju afričku avanturu.

U nešto luksuznijim egzotičnim destinacijama voli uživati Maja Šuput. Iako je proputovala gotovo cijeli svijet, najradije se vraća u američku prijestolnicu jet seta, gdje grad i plaže nikada ne spavaju.

''Pa najčešće sam se u životu vratila u Miami i to je moja najomiljenija destinacija i jedina destinacija koju bi ja odabrala za život zato što je uvijek lijepo, toplo, volim da je sunce, uvijek su palme tu. Jako drže do svog tijela, jako paze, nekakav fresh život, svi trče, ovo ono, a navečer lom, Sodoma i Gomora, ali na jedan fini način, ne na onaj Ibiza style, nego ono baš fini način. Tako da mislim da bi bilo fora da ja tamo jednog dana zasnujem nekog malog Šuputića'', kroz smijeh je priznala Maja Šuput.

Luka Nižetić spakirao je kovčege i u potragu za egzotičnim avanturama otišao u daleke Tajland i Vijetnam. Budući da je strastveni kuhar nije preskočio kušati sve tamošnje specijalitete.

Atraktivna manekenka Iva Leko ipak radije bira slobodnije lokacije na kojima može u potpunosti uživati u miru i ljepotama egzotičnih lokacija. Kao svoju najdražu destinaciju bira Sejšele.

Apsolutni hit je Dubai. Čarima ovog grada raskoši, zlata i dijamanata nije odoljela ni najljepša Hrvatica 2006. godine, Ivana Ergić.

''Iako im vidiš samo oči vidiš da su nekako... ili bar misliš da su lijepe. Jako su lijepo sređene i obučene, meni se svidjelo to sve, došlo mi je naravno da i ja obučem to sve što one imaju, ali su mi rekli da se ne glupiram'', priznala je Ivana.

Iako sve ove nestvarno lijepe destinacije izgledaju nedostižno, preskupo ili predaleko, ne mora biti tako. Ako se na vrijeme i dobro organizirate, možda već ove zime budu kulisa i na vašim fotografijama.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene