Ima svoj tip

Maja Šuput kao Kim Kardashian!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Mlađe je slađe' ili 'iskustvo čini čuda'... S onim mlađim muškarcima, punima snage i neopterećeni problemima, ponovo ćete proživjeti mladost, a oni stariji, iskusni i s finim manirima, pružit će vam sigurnost, uputiti kompliment ili rame za plakanje kad je to najpotrebnije. Težak izbor, zar ne?

Ekipa InMagazina istražila je kakve muškarce preferiraju poznate dame s domaće estradne scene - Jelena Rozga, Danijela Martinović, Indira Vladić, Maja Šuput i Matija Vujica.

Pogledaj i ovo showbuzz Godine su samo broj STARIJE DAME I MLAĐI FRAJERI Koja to Hrvatica ljubi 39 godina mlađeg?

Prvi red upravo je postao zanimljiviji - Rozga se pobrinula za to!

'Kod mene je to nebitno, i mlado i staro - cmok! Moj dragi je 2 godine mlađi od mene. Eto vidiš da volim mlađe. Mlađe je slađe,' rekla je uvijek vesela Indira Vladić.

'Ja bih mogla braniti obje teze. Iako sam sklonija ovome 'mlađe je slađe' zato jer sam i sama već godinama u vezi s mlađim muškarcem. Iako mislim da to stvarno nema nikakve veze, mislim da je najvažnije da je - muškarac', rekla je Danijela Martinović.

'Do sada se pokazalo da ja volim starije muškarce. Uglavnom su to bili 7 do 8 godina stariji muškarci, gentlemani... Volim gospodu i muškarce u košuljama koji se odnose prema meni kao prema dami. Izvlačenje stolice, točenje vina, paljenje cigarete... Stroga sam i kritična kad su te stvari u pitanju', rekla je pjevačica Maja Šuput.

'Ja sam teška. Mora biti simpatičan, zabavan, a mora bit i malo..Pa ne može biti baš neka rugoba s pivskim trbuhom', rekla je popularna Jelena Rozga.

A što misle o vezama muškaraca u 80-ima s mlađim djevojkama, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene