Užitak ispijanja kave

Slatki gušti Maje Šuput: 'Kavu pijem i na traci, cijela teretana mi se smije'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svečanim otvorenjem, zagrebačka kavana ponovno postaje središte društvenog života metropole. Kultna lokacija noću će živjeti kao klub, a danju biti mjesto za druženje uz kavu.

Mnoga poznata lica uveličala su večer svečanog otvorenja, a mi smo iskoristili priliku i istražili sve o njihovoj zaljubljenosti u ritual ispijanja kave.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Pjevačica Maja Šuput otkriva kako je velika ljubiteljica kave. Neumjereno uživanje u toj strasti ne može zaustaviti ni podsmijeh okoline. 'Ja sam ti jedna od onih koja uvijek može piti kavu, pijem previše kava, prve dvije popijem sama, treću popijem u teretani na traci što mi se cijela teretana smije i onda kroz dan još tri', kaže Maja.

Novo IN mjesto u Zagrebu: Poznati Hrvati pojurili na otvorenje

Kristina Krepela svoje najdraže kave ispijala je baš u gradskoj kavani, a sjećanje na te trenutke u njoj budi emocije. 'Ja sam naime dolazila ovdje kao djevojčica sa svojom bakom jer je neizostavni dio dana mojoj baki bio kava sa s njenim prijateljicama tako da imam lijepe uspomene na ovo mjesto', rekla je Kristina.

Nina Badrić kaže kako rado prije kavu s mnogim estradnim kolegama, doduše – na benzinskim pumpama. Andrea Andrassy nam je otkrila i svoju najdražu aktivnost koja ide uz pijuckanje kave. 'Tračam na kavicama naravno to nije baš lijepo ali život nije samo lijep. Dečki su uglavnom na meti', kaže.

A kako je bilo na samom otvorenju, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene