mami poglede

Domaća ljepotica opet u centru pažnje: 'Kao santa sam ledena'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je često preplave majčinski osjećaji, za tu ulogu još nije spremna.

Orio se novi singl Maje Šuput i na planinama Bosne i Hercegovine. Nakon uzbudljivih skijaških avantura hrvatski su se studenti na Jahorini zabavljali uz Majine hitove. Maja je pak dan prije istegnula mišiće stražnjice pa na skije nije stala.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

'Skijam svake godine ali nisam se nikad usavršila dovoljno dobro da bi išla na crnu stazu, crvena mi je domet, nisam nešto baš najbrža ali se trudim ali ipak više vremena provodim u ovim gostionama', priznaje Maja Šuput.

Više joj odgovaraju topliji krajevi. Nedavno se vratila iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, gdje je na vrućem pjesku Dubaija prošetala svoje kupaće kostime i senzualne odjevne kombinacije. 'Pa u Dubaiju sam bila sad drugi put. Bila sam prije 3 mjeseca, tako da sam sad išla malo sa nekim znanjem. Bilo je više od 30 stupnjeva tako da sam uživala po cijele dane na pješčanim plažama, navečer po restoranima, kupala se s delfinima, eto, baš pravi godišnji odmor od 4 dana', opisala je Maja.

Ludi provod uz Maju Šuput na KnockOut Snow Closingu Jahorina

Maja je odmor zaslužila s obzirom na to da je do nedavno bila okupirana snimanjem novog videospota 'Hej Balkano'. 'Znači bila sam prava mala seljančica, i pjevam o Balkanu i to mi je super, jedino što sam se smrzla. Snimali smo 13 sati na ovakvom vremenu po snijegu a ja sam bila u štiklama. Tako da definitivno, nemojte to radit kod kuće', kaže.

Pitamo se osjeća li se bolje u seksi pakiranju u kojem smo je naviknuli gledati ili pak u ovom etno izdanju! 'Definitivno se ne osjećam tako dobro u etno izdanju jer su to ipak malo veći komadi garderobe, u tome ne bi bilo zgodno da nastupam. tako da mi nekako više paše onaj moj look na koji smo inače navikli od mene', kaže Šuput.

Iako je često preplave majčinski osjećaji, za tu ulogu još nije spremna iz tehničkih razloga. Naime, njezin princ na bijelom konju nikako da dojaše. 'Na mom ljubavnom planu, situacija je i dalje ista. Nema, pa nema. Niko mi se ne sviđa. Ko santa sam ledena', priznaje Maja.

Kako smo načuli, Maja će snježne padine uskoro ponovno zamijeniti uzavrelim Dubaijem. Tko zna, možda joj neki šeik otopi to ledom okovano srce. Pogledajte cijeli intervjuu prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene