Zvijezde i nepodopštine

VIDEO Maja Šuput: 'Starci su me se skoro odrekli zbog toga!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rastaljeni autići na ploči štednjaka, margarin u sestrinoj kosi, naplaćivanje posjeta kućnim prijateljima, to je tek malen dio nestašluka koje su u djetinstvu radile danas poznate domaće zvijezde.

Sjećate li se svojih nepodopština iz djetinjstva? Poneka ukradena žvaka u trgovini ili jabuka iz susjedova vrta, razbijena koljena i prijekorni pogledi roditelja obilježili su odrastanja svih nas.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

U jednom trenutku zabava se otela kontroli...

Zavirili smo u dnevnik takvih sjećanja danas poznatih osoba. Svoje nam je dječje nestašluke povjerila Maja Šuput.

'Sjećam se jednom kad sam bila klinka, otišli smo u Sloveniju. Bilo je užasno puno izbjeglica, to je bilo ratno stanje. Mi smo bili klinci i onda smo se pravili da smo izbjeglice i da moraju kupovati od nas. Imali smo hrpu nekakvih majica i pretvarali smo se da smo izbjeglice i ljudi su nam dali silni novac. I onda smo ga potrošili, išli smo na pizzu. Strašno, katastrofa, znam da su me se starci skoro odrekli', rekla je Maja.

Uvijek iskrena Maja priznala nam je i ono što bi mnogi drugi prešutjeli.

'Kad sam bila mala, farbala sam kosu u crveno, s onom pjenom koja se ispire. Valjda sam imala deset godina, nije onda bilo love. Ušla sam u dućan s praznom bocom i rekla prodavačici da idem samo provjeriti je li to ta boja i imaju li istu takvu. I onda sam praznu zamijenila za punu i kao je, to je to, super, doći ću poslije s novcem', otkrila je Maja.

Iako su dječje smicalice uglavnom ničim izazvane, katkad postoji razlog zašto ih čine, uglavnom poznat samo njima. Poznata glumica dobro pamti razlog svojih nestašluka.

'Kao srednje dijete morala sam se boriti da me roditelji primijete. Nije da me nisu primjećivali, ali ja sam imala taj dojam, pa sam se stalno gurkala i priređivala razne predstave', otkrila je glumica Marija Borić.

Jednom je prilikom Mariju mlađa sestra Janja toliko naljutila da joj je cijelu kosu namazala - margarinom. A glumica Petra Kurtela nikad neće zaboraviti kako ju je kao tinejdžericu privela policija.

'Kad sam imala 16 godina, policija me privela bez ikakvog razloga! Našli su, naime, u mojoj torbi jednu kapu koja je imala rupe za oči, pa su, eto, mislili.. Uglavnom, smiješna priča', smije se Petra.

Koje su nam još poznate osobe otkrile svoje nepodopštine, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene