A pokazala guzu

Maja u 'neprilici': 'Htjela sam se slikati da mi se vidi znoj na leđima'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Maja Šuput zaljubila se u novu pjesmu koja se zove 'Neprilika', a obožavatelje uveseljava i novim fotografijama na Instagramu.

Pjevačica Maja Šuput snimila je još jedan potencijalni hit. Pjesma se zove 'Neprilika'. 'Možda sam prvi put zaljubljena baš u pjesmu. Baš zaljubljena, ono kad slušaš i hoćeš još još i još', ispričala je Maja.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

'Bilo je par luđaka koji su me zaprosili...'

Pjevačica je nedavno krenula u teretanu. Fotografijom znojne majice pohvalila se na Instagramu ali je u prvi plan došla njena guza.

'Ja sam htjela slikati kao da mi se vidi znoj na leđima, jer sam bila tako sretna ''gle koliko radi, oznojila sam se', ispričala je.

Što se tiče vjenčanja, Maja je već polako popunila 2015. godinu. Pjevala je, kaže i na djevojačkim zabavama. 'Djevojačka večer a ja dovodim 4 dečka u bendu pa je to dosta nezgodno', kaže pjevačica.

Bilo je ponuda i za momačke zabave, ali tamo su je pozvali da dođe bez benda. U prilogu pogledajte i poslušajte kako zvuči njena nova pjesma.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene