tajna iz spavaće sobe

Budi li se zbog ovoga sama? Bliski suradnik razotkrio našu pjevačicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput priznala je da hrče. Ipak, u svoju obranu dodala je da ona to radi damski, sofisticirano.

Show Petkom s Petkom počeo je s emitiranjem nove sezone, a prva gošća u emisiji bila je vrckava Maja Šuput. Pjevačica je otpjevala nekoliko hitova, sudjelovala u izazovima, a najveće iznenađenje za Maju je uslijedilo nakon što se u studiju pojavio Ivan Belko.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

"Čuva me već devet godina. To je moj muž, brat, najbolji prijatelj. Osoba koja je sa mnom 0-24", predstavila ga je Maja ne sluteći da će Belko otkriti njezinu dugo skrivanu tajnu iz spavaće sobe. Naime, Belko je publici pred malim ekranima otkrio da Maja Šuput hrče.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

"Radi to brzo-tiho", pojasnio je Belko dok ga je pjevačica u nevjerici slušala. "Jel to čovjek upravo rekao na televiziji da ja hrčem? Istina je da hrčem od umora, ali ja to radim damski, sofisticirano, kao vijetnamska svinjica", pokušala se opravdati Maja.

Nedavno se šuškalo da ljubi fatalnog Beograđanina, no glasine je brzo demantirala. S obzirom da već dugo nema dečka možda je upravo to razlog zbog kojeg se Maja budi sama.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.



 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene