Planovi za ljeto

Maja o seksi fotki i ljubavi: 'Hodam sa sobom već neko vrijeme'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nastupi, pripreme za show 'Tvoje lice zvuči poznato, maštanja o ljubavi i putovanjima obilježit će ljeto Maje Šuput. Ova platinasta plavuša sve nam je povjerila!

Ove godine za Maju Šuput privatno vrijeme ne postoji. Tvrdi da u njezinu rasporedu nema čak ni jedan dan za odmor. U to se lako možemo uvjeriti i sami jer Maja sa svakog nastupa podjeli i pokoju fotografiju na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

NOVA SEZONA 'Tvoje lice zvuči poznato': 'Ovu priliku nismo mogli propustiti!'

Fanove je tako ovih dana medu ostalim počastila i atraktivnom fotografijom - svoje stražnjice. 'Mi da ne zelimo da se one objave ne bi ih stavili. Sve to sto se desi i dignuto je s našeg osobnog profila, dobrodošlo je; a i s druge strane da prijateljicama i prijateljima vadim mast kao ja sam tu a vi niste', rekla je Maja.

 

Enjoying the view

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Fotografije koje su dostupne svima, kaže, sama kontrolira. One mrske su joj svakako paparazzo fotografije koje se neće tako brzo dogoditi, iako, kaze, voljela bi se zaljubiti. 'Ja fizički nemam vremena nekog upoznat. Ja vremenski nemam vremena nekog upoznat. Mogu upoznat i onda šta, vidimo se za tri mjeseca. Do tad je on upoznao 16 Maja Šuput. Sad bi srce htjelo, a vremena nemam', rekla je Maja.

Domaće zvijezde govore o dobrim i lošim stranama slave

Zato bi se kaže pomirila i s vezom na daljinu. Možda zato, šali se, kako ne bi mogla postati tipično žensko koje puno prigovara. 'Ja sam već toliko dugo sama, da bi mi bilo glupo nešto prigovorit. Inače sam dosta tolerantna, i jesam timski igrač. I u vezi sam dosta dobra, dobar partner, zato hodam sama sa sobom već neko vrijeme, ali ako mi nešto smeta odmah to kažem', otkrila je Maja. 

Njezina putovnica ostat će bez pečata sve do jeseni. Zato će si ove godine ispuniti želju i odletjeti na Maldive. Nakon toga počinje i druga sezona najgledanijeg showa u Hrvatskoj 'Tvoje lice zvuči poznato'. U koga se Maja najviše želi transformirati saznajte u prilogu inMagazina.

 

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene