Jednog je pomazila

VIDEO 'Ne jašem ih, ja samo izlazim s magarcima!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Maja Šuput zatekla se u Tribunju te je tamo dodatno zagrijala atmosferu...

Zagrijavanje je počelo na plaži Zamalin. Trinaest natjecatelja 47. „Magarećih trka" predstavilo je svoja „vozila". Favorita među njima nije se dugo tražilo.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''nema dalje, gasi internet!'' Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

'On je već bio prvak na utrkama i potomak je našega najpoznatijeg tovara, Vatra se zvao i bio je apsolutni prvak godinama. I kako se vidi po veličini i snazi, ima tu borbe s njim koliko hoćeš. Njegovo pravo ime je isto Vatra po ocu, a ja ga zovem Višak u kasi', otkrio je natjecatelj Šime Perkov.

A malo dalje pronašli smo pravog navijača Hajduka. Bez šala omiljenog mu kluba nije ni pomislio krenuti na utrku.

'Nisam mogao bez toga iz kuće izaći. Ja ga vučem, on govori ne može', rekao je natjecatelj Antonio Grubelić.

Maja Šuput opet je u teretani – čvrsta guza za obožavatelje!

I finalna je utrka počela nešto sporije. Ali je zato završila u stilu Formule 1. Pobjednik Popaj kroz cilj je projurio punim trkom i svojem jahaču donio obranu prošlogodišnje titule. A taman na proglašenje stigao je i poznati Šibenčanin koji je trenutačno na godišnjem odmoru.

'Koristim vrijeme da se rekreiram što više, volim plivati pošto sam ja morski čovjek, svakodnevno vrlo rado odlazim na plažu, ako imam vremena', rekao je pjevač Zdravko Škender.

Osim Škendera, u Tribunju je bila i pjevačica Maja Šuput.

'Danas sam pomazila magarca, poludio je. Rekli su mi dečki iz benda - Majo, nije to za tebe. Drži se mikrofona', rekla je pjevačica.

Simpatična je Maja poslušala savjet i u trenutku rasplesala sve prisutne. Jedinstvenu priliku da pokuša jahati magarca, ipak je propustila. Takvo što joj, kaže, ne pada na pamet.

'Ja samo izlazim s magarcima. Šalim se, ja sam toliko smotana da bih vrlo vjerojatno pala, ono slomila bih se, nisam za to, definitivno ne', rekla je Maja.

Zabava je trajala do ranih jutarnjih sati, a kako je bilo, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene