Ali nije pristala...

'Bilo je par luđaka koji su me zaprosili...'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Raskošno američko, filmsko u stilu dvadesetih ili tradicionalno hrvatsko vjenčanje... Što vi birate? Maja Šuput za sada je sve to odbila!

Bili smo na još jednom Sajmu vjenčanja i otkrili nove trendove - dugi čipkasti veo za nju i leptir mašna za njega ovosezonski su 'must have'. Vrsna zabavljačica na vjenčanjima Maja Šuput otkrila je kako izgleda njezin idealan muškarac, ali i da je odbila nekoliko prosidbi. 'Bilo je par luđaka koji su me zaprosili ali ja nisam pristala!', otkrila je atraktivna pjevačica koja se odlično zabavljala na sajmu vjenčanja.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Maja Šuput: 'Volim muškarce koji se odnose prema meni kao prema dami'

'Ja se stvarno ne osjećam dobro u vjenčanici a i ako ću je ikad obuć, obuć ću je jednom i nikad više. Jednostavno mislim da nisam taj tip', kaže Maja no itekako zna koji tip bi ju mogao privući: 'Da taj moj tip priča na engleskom, da se odijeva kao Talijan, da vozi nešto Njemačko, da se ljubi francuski i da troši kao Arap!'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene