Pale 'teške' riječi

Čupale se za kosu i gurale: 'Nisam ti bila s dečkom!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Ma nisam ti bila s frajerom', vikala je Maja dok joj je Indira uzvratila: 'To vam je ta koja se skida po onim festivalima!'

Brenin posjet Zagrebu nakon četiri godine obilježen je i susretom sa starim prijateljima i kolegama. Na druženju organiziranom u jednom zagrebačkom frizerskom salonu poznate su se dame prisjetile zajedničkih anegdota i do suza nasmijale sve okupljene.

>> Autor hitova Nede Ukraden: 'Stara garda ima više energije nego mladi'

Tako su prijateljice i estradne kolegice Maja Šuput i Indira Vladić zabavljale sve prisutne glumeći da su se posvađale i to, ni više ni manje, nego zbog - dečka! 'Ma nisam ti bila s frajerom', vikala je Maja dok joj je Indira na šalu uzvratila šalom: 'To vam je ta koja se skida po onim festivalima!'

No, neke ozbiljnije gošće, poput Tereze Kesovije i Sanje Doležal, nisu se obazirale na njihove zafrkancije, već su se veselile susretu s kolegicom Lepom Brenom koju nisu vidjele već godinama.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

'Lepa Brena je meni oduvijek bila jedna prije svega atraktivna žena, lijepa žena, koja ima zavidno dugu karijeru. Bez skandala, to je jako bitno, njoj ne treba svaki dan biti po novinama da bi bila atraktivna, ona je uvijek atraktivna gdje god se pojavi', hvalila je Tereza Brenu, na što je pjevačica uzvratila komplimentom rekavši kako je glazba Tereze Kesovije, od koje je mnogo naučila, uvijek vrati u djetinjstvo.

Osim naših estradnih zvijezda, na eventu su se pojavile čak četiri Miss Universe Hrvatske. Kako izgleda ˝starija˝ generacija pored mlađe, pogledajte u priloženom videu InMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene