Otkrili čime ju je osvojio

Lujo i Ivana izmjenjivali nježnosti na plaži! Hoće li uskoro pasti zaruke i svadba?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lujo Kunčević i Ivana Mišura uživaju u Dubrovniku na romantičnom ljetovanju kod njegovih roditelja.

Glumac Lujo Kunčević i njegova lijepa djevojka, bivša Miss Universe, Ivana Mišura uživaju u Dubrovniku. Zaljubljeni par dane provodi izmjenjujući nježnosti, a Ivana je upoznala i njegovu obitelj. Atraktivna bivša misica otkrila nam je čime ju je privukao zgodni glumac te jesu li na pomolu i zaruke.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Da su Ivana i Lujo zaljubljeni javnost je saznala u studenom prošle godina. Na pitanje jesu li zajedno Lujo je tada rezervirano odgovorio kako se među njima nešto lijepo događa. Da je sve skupa preraslo u ozbiljnu vezu dokazuju i ovi poljupci na prepunoj dubrovačkoj plaži Copacabana. "Kažu za Dubrovnik da je grad ljubavi i umjetnosti, a ja sam ovo ljeto ispunio boje stvari, tu sam s djevojkom i radim predstavu".

"Mi smo već devet mjeseci zajedno, svaki put kad pričamo koliko je vremena prošlo, ne možemo vjerovati jer je prošlo u tren, nismo se ni okrenuli i već smo tu na ljetovanju, lijepo nam je. Zaruke? Ne, Ne znam što će on reći, prerano je o tome pričati, neka sve ide svojim tokom i onda što bude - bude", dodala je Mišura. Ljeto provode u Lujovoj kući zajedno s njegovom obitelji. Inače, Lujova je mama nagrađivana glumica Biserka Ipša, a otac mu je poznati redatelj Ivica Kunčević.

"Ivana se pokazala kao izvrsna domaćica. Čisti, kuha, pere, sve ono što bi bilo dovoljno da naši staru kažu da je uzmeš za ženu. Znači svadbena zvona su blizu? Nisu, nisu, to se ne zna. Vidjet ćemo kako ide. Zasada jako dobro", dodaje Lujo. Čim je Kunčević osvojio atraktivnu Ivanu, provjerite u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene