'Čudo iz Međugorja'

Ljubav tenisača: 'Veza na daljinu nije nimalo jednostavna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako se zabavljaju svjetske teniske zvijezde na turnirima, planira li budućnost s dugogodišnjom djevojkom Kristinom, Marin Čilić otkrio je u ekskluzivnom intervjuu za In magazin.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Marin Čilić i supruga Kristina Super im je Pogledajte luksuz u kojem uživaju naš sportaš i njegova supruga, pohvalili se fotkama s egzotične lokacije

Najbolje rangiranog hrvatskog tenisača Marina Čilića, inače trinaestog najboljeg na svijetu, mnogi zovu Čudo iz Međugorja. Nadimak se ne odnosi samo na njegov neupitan talent, već na Čilićevu iznimnu skromnost kojom se ističe među teniskom elitom.

Priznaje kako bi se volio vratiti u Međugorje i posvetiti se mirnom životu i obitelji. Marin se raspričao i o djevojci Kristini Milković, te je priznao kako mu je bitna njezina potpora. 'Veza na daljinu nije nimalo jednostavna, ne vidimo se često, no zahvaljujući internetu je lakše. Pričamo o svemu, pomažemo si. Imamo zdrav odnos', kaže Marin, a na pitanje o budućem zajedničkom životu, samo se nasmješio i rekao: 'Nadam se'

A kako partijaju tenisači? 

Marin se nedavno vratio iz Australije i podijelio je s nama svoj dojmove. 'Melbourne je jedan predivan grad i stvarno je super tamo, pogotovo ta hrvatska zajednica. Ove godine smo bili smješteni u centru i upoznao sam bolje Melbourne kao grad, išli smo na najvišu zgradu i na plažu, tako nekih par lokacija', otkrio je Marin.

Kada je tenis u pitanju, svi uvijek pričaju o 'Players partijima'! 'Nemam baš naviku ići na te partije, istaknuo bi ovogodišnji u Chanaiju gdje sam morao nositi reviju i to je bilo drugačije. Naravno, nikada ne pokušavam pjevati jer bi to bilo katastrofa. Taj Players party u Monte Carlu, koji je za nas tenisače najbolji, jer sadrži 12-15 točaka ovisno kakva je bila godina za nas, ali mislim da se u tom smislu najbolje tu snalazi Đoković jer je on uistinu najveći showman i to mu super stoji!', iskren je tenisač.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene