Ipak sretna

Balkanska diva priznaje: 'Teško podnosim razmišljanje o starenju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'U zdravom tijelu - zdrav duh!' Poslovica je to kojom se vodi pjevačica Lepa Brena koja zajedno s obitelji svakodnevno vježba. Iz prehrane su čak izbacili ugljikohidrate i šećer!

Srbijanski mediji posljednjih su se dana raspisali o navodnom Breninom planu da najmlađeg sina Viktora od napadnih starleta skloni u inozemstvo. Ona pak tvrdi da će Viktor uskoro završiti srednju američku internacionalnu školu i da je pravi razlog njegov odlazak na studij.

Pogledaj i ovo Lepa Brena raspričala se i o nadimku Lepa Brena bez zadrške otkrila najluđe mjesto na kojem je vodila ljubav, ali i kako je u samo jednom danu zaradila 150 tisuća eura!

'Ta priča postoji i u Americi, Australiji, Kanadi, Europi, pa čak i na ovom našem prostoru, ali mislim da muškarci to trebaju da prođu.
Ja njega ne mogu da sklonim od onog što hoće život da ga išiba, od raznih tipova djevojaka i svega onoga što predstavlja i dobru i lošu stranu života i ja bi voljela da moja djeca nauče i vide ono što im daje njihova porodica, edukacija i ono što im pruža život, da od svega toga izaberu nešto što je najbolje u njihovom životu i jednostavno da tim putem krenu'
, rekla je Brena.

Sin Viktor, poput majke, aktivan je na društvenim mrežama. Brena tvrdi da joj ništa ne može promaknuti i da poput prave majke sve drži pod kontrolom.

Balkanska diva predstavila spot 'Ljubav nova' snimljen na lokacijama u Hrvatskoj

'Ja znam šta on radi, s kim se druži i njegovih 24 sata je pod apsolutnom kontrolom. Postoji samo ono što ja ne želim da znam i neću, a ovo ostalo sve znam, jednostavno mislim da je to zadatak svakog roditelja. Kad već znaju da uživaju u tome što im naš život pruža, onda mogu i da osjete i onu negativnu stranu, mislim da je to jedna jako jako dobra životna škola'.

Lepa Brena uskoro će proslaviti 55. rođendan, a mnogi joj zavide na izgledu koji je postigla vježbanjem sa suprugom Bobom Živojinovićem, ali i, kako kaže, isprogramiranim načinom prehrane.

'Moram da vam kažem da mi zaista prija, ne znam da li se to vidi, ali čini mi se da imam mnogo više energije i to je nešto što je za mene najlepše na ovom svetu. Imam puno energije, srećna sam, zadovoljna da kažem, onako ničim izazvana', rekla je Brena.

Što je još Brena otkrila pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene