Rivalstvo sa Schumacherom

EKSKLUZIVNO Legenda formule 1 prisjetio se svojeg najgoreg trenutka za volanom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni vozač Formule 1 Mika Hakkinen prisjetio se čuvene utrke protiv Michaela Schumachera i otkrio što ga veseli otkako je u 'mirovini'.

Dvostruki svjetski prvak Mika Hakkinen prisjetio se čuvene utrke protiv svojeg najvećeg protivnika Michaela Schumachera. Istinski ljubitelj adrenalina otkrio je novinarki IN Magazina Svjetlani Matić najšokantniji trenutak na cesti. Doznajte što ga veseli otkako je u 'mirovini', te kako je reagirao kada se njegov sin odlučio povući iz svijeta kartinga.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

'U mojoj domovini, u Finskoj vozimo na desnoj strani ceste, i kada sam vozio u Engleskoj, tamo promet nije na desnoj strani ceste. Jednom sam bio toliko umoran, i počeo sam voziti na krivoj strani. Nakon nekoliko kilometara shvatio sam 'ovdje je nešto krivo'. To je bio šokantan trenutak. Sve je dobro prošlo, imao sam sreću što nitko nije vozio iz tog smjera. Kada ste umorni, ne biste trebali skočiti za volan.' Više pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene