441555
441555
441555
441555
441555

Pomoć najpotrebnijima: 'Nadam se da će nam sad biti bolje, bolji će bit uvjeti'

  • , 27.06.2016., 21:14
  • Autor:
  • komentara

Pobjeda Lane Klingor Mihić donijela je pomoć onima kojima je najpotrebnija, ovog puta obrtičnoj školi u Požegi.

 
 
 
 
MasterChef pomogao obrtničkoj školi u Požegi (Video: IN magazin)
MasterChef pomogao obrtničkoj školi u Požegi (Video: IN magazin)

Ovogodišnji Celebrity Masterchef, koji je humanitarnog karaktera, osim zabave, donio je i pomoć onima kojima je bila najpotrebnija. Nagrada koju je svojim prvom mjestom zaradila Lana Klingor Mihić otišla je na adresu Obrtničke škole u Požegi. Nova TV je tako opremila kuharski kabinet profesionalnom opremom. Kako on sada izgleda, provjerila je naša ekipa.

Pobjednica druge sezone kulinarskog showa Lana Klingor Mihić zaradila je prestižnu titulu drugog Celebrity MasterChefa, a njezina pobjeda donijela je pomoć onima kojima je najpotrebnija, ovog puta obrtičnoj školi u Požegi.

Celebrity MasterChef pomogao školi u Požegi (Video: IN magazin)

'Ova oprema znači ne jedan korak, već više koraka bliže ovom trendu koji sad vlada u kuhinjama hotela i restorana u koji naši učenici nakon što završe srednju školu dolaze. Dakle oprema u praktikumima, zastarijeva kao i sva druga oprema, ali budući da hoteli prate trendove, a škole ne mogu tako brzo, mi smo sada iskoračili malo više koraka zahvaljujući vama i ovim putem vam se zahvaljujem, u ime svih naših učenika i djelatnika koji rade u kuharstvu, odnosno ugostiteljskom posluživanju', rekla je Iva Šnajder, ravnateljica Obrtniče škole u Požegi.

Oprema na kakvoj su dosada radili bila je blago rečeno - skromna.

Celebrity MasterChef pomogao školi u Požegi (Video: IN magazin)

'Imali smo drvene školske klupe kao stolove na kojima smo radili, nismo imali adekvatne uvjete za rad i opremu, pećnica nam nije ravnomjerno pekla uopće, štednjake smo teško palili, neke smo čak upaljačima, neke nismo mogli dugo upalit, znači morali smo držati rukom da se upale. Ormari, to je sve bilo drveno', otkrila je učenica Beata Cerovac.

'Nadam se da će nam sad biti bolje, bolji će bit uvjeti nego što su bili u svakom slučaju', dodala je učenica Lorena Vukoja.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se