Urnebesno

Može li bolje od ovoga? Bacio se na pod i imitirao domaću pjevačicu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fil Tilen gostovao je u emisiji 'Petkom s Petkom' gdje je utjelovio Lanu Jurčević. Morao je imitirati svoju kolegicu iz showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Damir Kedžo, Filip Dizdar i Fil Tilen nastupajuu showu 'Tvoje lice zvuči poznato' s Lanom Jurčević. Dečki su gostovali u showu 'Petkom s Petkom', gdje su imali zadatak imitirati Lanu. Filip Dizdar bio je prvi na redu pa je otpjevao 'Pravu ljubav' te utjelovio i Lanu i Luku.

Pogledaj i ovo In Magazin: Maturalna zabava - 5 Tradicionalna akcija Veliko srce domaćih dizajnera: U njihovim kreacijama na maturalnim zabavama zablistat će djeca koja su o tome mogla samo sanjati: ''Van sebe sam!''

Fil Tilen pjevao je 'Majicu' i imitirao Lanu u spotu, dok se Damir Kedžo orijentirao na njenu ljubav prema društvenim mrežama. Pozirao je Kedžo s njenom pratećom pjevačicom. Ivana Mišerić pojavila se kako bi prosudila tko je najbolje izimitirao Lanu, a odlučila se na Kedžu. Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene