VATRENA LJEPOTICA

Susjedi progovorili o Lani Jurčević

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević priznala je da je emotivac koji se vrlo lako rasplače.

Gotovo je nemoguće prepoznati da se iza ''darkerice'' za bubnjevima skriva vatrena ljepotica iz bazena. Mnogi su naviknuli na Lanu Jurčević u sexy izdanju, a sada je pokazala i svoju drugu stranu. Radnju svojeg novog spota, obradu pjesme Mercy Shawna Mendesa smjestila je na mračni tavan zgrade u kojoj je odrasla. ''I fakat sam na ovom tavanu zadnji put bila prije jedno 15, 16, 17 godina, negdje mi je ostalo u glavi taj tavan, te letvice, ta friki atmosfera'', rekal je Lana Jurčević. Nismo odoljeli da ne upitamo Lanine susjede je li kao djevojčica bila dobra ili pomalo nestašna!

Pogledaj i ovo Marko Orešković - 2 Ali sreća ga nije dugo pratila Simpatičnom Zagrepčaninu je pitanje o bosanskoj obitelji iz popularne serije donijelo početničku sreću, znate li vi odgovor oko kojeg on nije dvojio?



''To je bila jedna dobra djevojčica. Uvijek je išla gore i pjevala. Uvijek je pjevala. Po štengama trčala i pjevala, onda je svih nas pozdravljala, imala je jednu veliku kečku'', rekla je Lanina susjeda Danica Lukač. ''Mene su uvijek tjerali jer sam iz glazbene obitelji, pa kao, ajde daj idi na klavir, to sam nešto kratko, ubio me profesor sa Zvončićima, 3 mjeseca sam ih svirala, dosta mi je bilo! Onda sam htjela svirat bubnjeve'', rekla je Lana.

Nesuđenu bubnjaricu najčešće vidimo nasmijanu, no ne skriva da se katkad zatvori u kuću i ne izlazi danima. ''Ja sam teški emotivac, samo nemaju svi ljudi priliku vidjet tu moju stranu, ali užasno sam suosjećajna i realno se lako rasplačem, ali ne za sebe nego kad vidim neke situacije, kada osjetim, da li je to neka nemoć, da treba pomoć nekom ili je to pak neki takav naboj energije ili genijalnosit, onda ja plačem od sreće i to je to'', priznala je Lana.



Zaplakat će od sreće kada se probije na europsku ili svjetsku glazbenu scenu. Iako nema razrađen plan, sanja o takvom uspjehu. ''Kad je bila Majica pa se javio taj najpoznatiji američki blogger Perez Hilton koji me je objavio na svojoj stranici, pa mi je to tad bio šok. Jedan od najpozantijih režisera, Matt Alonzo, je isto sve za moj pretprošli spot lajkao sve živo po instagramu, nekako kao da možda imam neke male znakiće'', rekla je Lana. A tko zna, možda baš ovaj Lanin singl na engleskom osvoji međunarodne glazbene top ljestvice. Sexy bubnjarice, sretno!

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene