Neobične pojave

Oni su svuda oko nas? Novković: Definitivno nismo sami u svemiru

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Screenshot: Instagram) +0 Ivan Zak (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Galerija

Postoji li života izvan svemira? Što o tome misle naši celebrityji? Iznenadilo bi vas razmišljanje većine!

Prije nekoliko dana jedna je Zagrepčanka na nebu iznad glavnog grada snimila neobičnu svjetlosnu pojavu. Posjećuju li nas to izvanzemaljci? Upravo to pitanje postavili smo domaćim zvijezdama. Ivana Plechinger uvjerena je da u svemiru nismo sami. "Zar je zaista moguće da smo tako umišljeni da mislimo da smo jedini?", zapitala se Ivana. Isto mišljenje dijeli i glazbenik Ivan Zak.

Pogledaj i ovo Antonija Šola (FOTO: Martina Cvek i Nenad Bravar) Koji blamovi! Otkrili svoje najneugodnije trenutke: "Šlic mi je bio otkopčan, doslovno su mi gaće virile"

Ivan Zak (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Ivan Zak (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL)

"Sigurno da nismo sami, samo je stvar u tome što cijeli svijet i vođe svijeta znaju puno više nego mi", išla je korak dalje Lana Jurčević. "Ja bih voljela vjerovati da nema nekakvih malih zelenih iznad nas međutim moja mama strašno vjeruje u to pa joj redovno za svaki rođendan kupujem teleskop!", nadovezala se Maja Šuput. "Al ja ti to ne vjerujem, nit želim vjerovat da me nadletavaju, da će mi doć doma, bljak, neću!", zaključila je Šuput. "Ja sam SF manijak totalni, i znam sve SF filmove, gledam ih po nekoliko puta, i nismo definitivno sami u svemiru", otkrio je Novković. Što su nam još otkrili naši poznati, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene