Otišli na ćevape

Lana je 22-godišnjeg Japanca osvojila glasom – i stasom!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Junak naše iduće priče najviše od svega uživa u ćevapima, a oko srca mu postane toplo kad se spomene pjevačica Lana Jurčević. I ovo ne bi bila neka posebna vijest da se neradi o 22-godišnjem Japancu koji se nedavno doselio u Hrvatsku.

Njegovo ime je Kanjiro Kato, a iz rodnog Tokija u Zagreb je preselio zbog rukometa i učenja hrvatskog jezika. Upitate li ga što mu se ovdje najviše svidjelo, odgovor će biti vrlo jednostavan: ćevapi i Lana Jurčević. Stoga smo ga, sasvim logično, odveli na ćevape s Lanom.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević On izbjegava medije Lana Jurčević iznenadila rijetkom objavom partnera s kojim je dobila kćerkicu čije ime još ne znamo, pokazala je kako uživa s njihovom djevojčicom!

Pojačan oprez na cestama zbog Lane Jurčević – pokušajte ignorirati OVO!

'Uvijek je lijepo vidjeti kad ljudi cijene tvoj rad, dan danas si ne mogu objasniti zašto se netko prepadne kad me vidi ili doživi da mu lupa srce ili takvu vrstu uzbuđenja, to je u svakom slučaju kompliment i lijepa stvar. Iako je meni neobično i nakon toliko godina što se bavim ovime, ali je sigurno neko priznanje', rekla je Lana.

Budući da Kanjiro hrvatski tek uči, a engleski slabo govori, on i Lana sporazumjeli su se na jedinom jeziku koji svi razumiju. No čini se da je Lana, osim glasom, 22-godišnjeg Japanca osvojila i stasom.

Kanjiro nije skrivao oduševljenje atraktivnom pjevačicom. Lana mu se toliko svidjela da je poželio ostati u Hrvatskoj. 'Bilo je nevjerojatno i jako sam sretan', sreću nije skrivao mladi stranac.

Kako je bilo na druženju, pogledajte u prilogu inMagazina.



DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  
SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene