Velike prijateljice

VRUĆE, VRUĆE! LANA I ŽANAMARI TWERKALE Imitirale kolege i oduševile!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lana Jurčević gostovala je u emisiji 'Petkom s Petkom'. U emisiji se pojavila i Žanamari Perčić.

U ovotjednom izdanju emisije 'Petkom s Petkom' gostovala je Lana Jurčević. Simpatična glazbenica izvela je u emisiji nekoliko svojih hitova, a Minea i Petko priredili su joj i nekoliko iznenađenja. Naime, u emisiju joj je doveo neke od prijatelja i kolegica s estrade. Među njima se našla i Žanamari Perčić. Cure su se, naime, sprijateljile radeći zajedno na nadolazećoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević (Foto: Instagram) Imaš, imaš E Lana, Lana - ne budi tako skromna! "Nemam nešto prebajno za pokazati!"

Žanamari je proslavila i rođendan, a ekipa ju je počastila i tortom. Osim toga, cure su imale izazov. Jedna je pjevala, druga pogađala o kome se radi. Lana je sjajno imitirala Britney Spears, dok se Žanamari snašla kao Mate Mišo Kovač. Na kraju su djevojke i 'tweerkale'. Bilo je tu svega, a kako su se cure snašle, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

 

Gledajte Inmagazin danas u 17:30h Sviramoooo, ljubimo se, svadjamo, grlimo, ludiramo :) U drustvu divnih I dobrih ljudi @daliborpetko @minea.official @lukanizetic @antecash @ivanamiseric Uz moju super dragu ekipicu iz TLZP-a @zanamari @itskedzo @filipdizdar

A photo posted by Lana Jurcevic Official (@lana_jurcevic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene