Maltretiranje i zlostavljanje

MRAČNA STRANA DOMAĆE ESTRADE: 'Pozivam kolegice da pričaju o tome'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kristina Vukas odlučila je prekinuti šutnju i na taj način potaknuti kolegice s estrade da učine isto.

Kristina Vukas otvoreno progovara o načinima zlostavljanja kojima je bila izložena, dok joj se obećavala pomoć u karijeri.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

 

 

Who run the world? Girls Kako ste večeras? Sjedim sa prijateljicama i razmišljam o pripadnicama ljepseg spola. Svaka zena se zeli osjecati kao kraljica. Sve smo razlicite i u toj individualnosti je nasa ljepota. Međutim zenstvenost je moc. Koristite ju. Sastoji se od toga da ponosno nosimo svoja tijela razlicitih oblika i dimenzija i da smo svjesne toga tko smo i zasto smo bas takve... #girlpower #girlpost #volimosebe #shinebright #doyou #fuckordinary #woman

A photo posted by Kristina Vukas (@kristinavukas) on

 

'Kad sam otišla, kad sam odlučila napraviti rez, bila sam jako uplašena, bila sam strašno uplašena. Nisam spavala dva mjeseca. Nije mi bio taj put lak, ali sam jednostavno znala da se ne smijem vratiti u takvo ponašanje', kaže Kristina.

Ovako pjevačica Kristina Vukas objašnjava razloge svojeg iznenadnog odlaska u Ameriku. Iz javnog života je nestala u trenutku kad se činilo da njezina karijera kreće uzlaznom putanjom. U SAD je, kako kaže, otišla kako bi pronašla izgubljeni mir.

 

 

Radi se na novim projektima od ranog jutra Ali dok Mr. Manager telefonira ja se malo #selfiejam . Pa kad mi nijedna ne ispadne kako želim ipak stavim onu sliku od jučer

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene