Grozno iskustvo

Zlostavljanje i maltretiranje! Kristina Šalinović otkrila zašto je otišla iz modelinga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristina Šalinović progovorila je o zlostavljanju u svijetu mode. Često je na meti i Andrea Andrassy.

Revijom Roberta Severa, započeo je jubilarni, srebrni 25. Bipa Fashion.hr. Trendove za jesen, ali i brojne aktualnosti pretresli smo s poznatim zvijezdama u prvom redu. Kako ovih dana svijet potresaju vijesti o holivudskom producentu koji je zlostavljao brojne poznate glumice, pokrenuta je lavina sličnih priznanja širom svijeta. Tako su i neke naše zvijezde priznale kako su se susretale sa sličnim problemom.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal ponosna mama Sanja Doležal ima kćer i sina koje rijetko imamo priliku vidjeti, a evo čime se bave i kako izgledaju

"Onog trena kad sam rekla da sam se makla iz modelinga zato što su mi se vrata New Yorka zatvorila, jedan od razloga je bio jer sam dobivala ultimatum - ili ćeš se skinuti na pola gola ili ćeš raditi svoj posao. Stala sam iza sebe i svog dostojanstva i rekla ne tome", priča Šalinović. Preporučuje svim curama da im na prvom mjestu bude njihovo dostojanstvo.

Zlostavljačima, one druge vrste, na meti je svakodnevno Andrea Andrassy. "Ja se susrećem na dnevnoj bazi sa zlostavljanjem u vidu komentara na internetu, međutim to je ono, ne smatram to relevantnim jer osoba koja se skriva iza izmišljenog imena po meni nije osoba".

Sanja Doležal kaže da nije imala neugodnih iskustava, no duboko suosjeća sa svima koji jesu. Ivana Delač Đolo smatra da bi zlostavljače trebalo staviti na stup srama, umjesto da se žene kojima se to dogodilo srame cijele situacije. Što su još dame otkrile, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene