Ljubav duga 38 godina

Kralj Zagore uskoro slavi 38 godina braka: 'Žena je svugdje išla sa mnom''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dalmatinski zet Dražen Žanko pomaže svojoj punici u berbi maslina. Sa suprugom uskoro slavi i 38 godina idilične ljubavi.

Nema pravog Dalmatinca ili dalmatinskog zeta koji ovih dana nije u masliniku. Tako je i Sinjanin Dražen Žanko u ženinu rodnom Kaštel Lukšiću u berbi maslina pomagao punici. Pridružila im se i ekipa In Magazina kojoj su otkrili koja je tajna njihova sretnog i 38 godina dugog braka.

Pogledaj i ovo Davor i Jasna Radolfi (Foto: Dnevnik.hr) 5 najdužih brakova Dok u Hrvatskoj propada svaki treći brak, ove estradne parove ništa ne može rastaviti

Sa suprugom je preko vikenda stigao u njen rodni kraj kako bi brali masline. 'Kod nas su male masline pa ih možemo brati ručno', rekao je Žanko. Prijatelji mu, kaže supruga, nisu vjerovali da zaista bere masline, pa ga je snimala mobitelom.

'Uvijek me veseli kad dođemo u maslinik, kad vidimo da je rodilo, da će bit ulja. Svi su sretni kad imaju maslinovog ulja', dodao je Žanko. Par ove godine slavi 38 godina braka, a upoznali su se prvog ljeta kada je supruga počela izlaziti. Kako su preživjeli sve ove godine u sretnoj ljubavi, pogledajte u prilog IN magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene