uvijek veseljak

Kralj fešte ima svoja pravila: 'Nikad ne pijem kad pjevam!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tamo gdje se pojavi, zabave ne nedostaje što se vidjelo i na njegovom nastupu u Biogradu. S obzirom na to da se njegova nova pjesma zove 'Pijanica nisam', Jolu smo upitali kako stoji s izlascima, što o tome kaže njegova supruga te kakav je tata svojim kćerima.

Vrhunski zabavljač, kralj fešte, i naravno popularni samo su neki od epiteta koji prate Jolu, a on ih na svakom svojem koncertu iznova potvrdi. Pjevali su i obožavatelji iz srca gotovo sve pjesme, pa čak i najnoviju 'Pijanica nisam', za koju je ovih dana prikazan i video spot.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole ''onda sam ustanovio...'' Jole otkrio kako je zamalo propustio ljubav svog života: ''Ana mi je rekla da se javim i zvao sam je par puta...''

Ispovijesti zaljubljenih domaćih zvijezda: Svi padaju na jedno

'Pisma je stara desetak dana i iznenadio sam se, kako je svi pivaju, znaju. Eto nastavak neke priče, u biti baš smo je izbacili u lito. Onako neka jolinovska tema, ima Manu Chaoa ima svega. Brzo, ljetno i tako odlično', kaže Jole koji svoje gaže nikad ne završi prije jutra - a tako izgledaju i njegovi izlasci.

'Ja eto ne pijem, nikad, nikad i nikad kad pjevam, već 16, 17 godina. A kad sam s društvom, nikad ne znam hoću li popiti dvije čaše vina ili šest čaša vina. Meni nema ništa ljepše nego vidjeti nasmijana i vesela čovjeka. Netko je prirodno ili genetski takav, recimo tipa ja. A neko je ono i vi ste svjedočili tisuću puta čovjek kad malo popije se piva, pričaju vicevi', nastavlja Jole koji slobodno vrijeme provodi sa svojim kćerima.

'Što imaš više dice, što je manja razlika one kupe više jedna od druge i naravno tu je mama broj jedan, tata broj dva. Mamu više slušaju nego tatu. Tata je malo popustljiviji. Naravno moraš ih držat na oku', ističe Jole koji nakon Biograda nastavlja ljetnu turneju. Pogledajte i cijelu priču u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene