'Glupo bi se osjećala'

Domaće dame i mlađi muškarci: 'Divim se onima koje imaju veze po 20 godina razlike'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U romantičnom ambijentu Crvenog otoka pokraj Rovinja operni pjevač Ronald Braus održao je svoj 15. jubilarni koncert za svoje sugrađane, na kojem su mu se pridružile glumica Kostadinka Velkovska i naša glazbena legenda Jasna Zlokić.

Ronald Braus nam je priznao zašto ne podnosi nogomet te u čemu najviše gušta ljeti, Kostadinka Velkovska je otkrila koliko mlađi muškarac može biti da bi je osvojio, a Jasna Zlokić se prisjetila zaluđenosti Winetouom.

Pogledaj i ovo Kostadinka Velkovska - 6 sin potvrdio tužnu vijest Preminula je Kostadinka Velkovska: Bila je velika glumica, pjevačica i borac, imala je karijeru dugu više od pola stoljeća

'Ja sam bila od glumaca zaljubljena u Winetoua kao i sve cure mog vremena kad je Winetou bio jako popularan. Ja sam patila za njim, ozbiljno.  Da sam znala da se u Hrvatskoj snima ja bih dala sve na svijetu da ja vidim taj ambijent, a nisam znala, ja sam mislila da se u Americi snima', sjeća se Jasna.

Domaće dame su dokaz: Imaju preko 40, a izgledaju puno mlađe
 
Otvoreno nam je o ljubavi progovorila i glumica Kostadinka Velkovska. Iako danas priznaje, nema romantične ljubavi u njezinu životu, nikada nije kasno za neku novu. Nakon četiri braka, pred oltar ipak više nema namjeru ići. 'Ja jesam konzervativna i tradicionalna i uvijek sam željela imati obitelj, nije mi uspjelo jer očito sam ja nailazila na krive osobe i oni na mene jer ja sam dosta slobodarski duh, no kod nas se muževi jako cijene ali kad vidim da nešto nije dobro ja sam uvijek spremna za jedan početak. Brak zasigurno nikad ne, bez obzira na ono nikad ne reci nikad, ja kažem nikad', kaže glumica.

Dok naše poznate dame u posljednje vrijeme lako osvajaju mlađi muškarci, Kostadinka ima jasna dobna ograničenja. 'Može bit četiri godine mlađi od mene, više ne. Ja se divim ovima moje prijateljice imaju veze po 20 godina razlike, ja to ne mogu učiniti, na kraju krajeva imam sina, nekako bi se glupo osjećala', ističe Velkovska.

Kako je bilo u Rovinju, pogledajte u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene