Bila boja

'POČELA SAM SE DAVITI, ničeg se ne sjećam, spasio me jedan Nijemac'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ne, Ivana nije izrekla sudbonosno 'da', riječ je o novom videospotu za pjesmu 'Bila boja'.

Kad već nije dugogodišnji dečko Elvir Hasanhodžić, u bijelo ju je odjenuo dizajner Zoran Aragović. Ivana Kovač zablistala je u vjenčanici.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

'Bila boja je ljubav moja, u bilo me obuci i bit ću tvoja'. Stihovi su pjesme 'Bila boja', koja govori, a o čemu drugom, o vjenčanju.

Ivana o svojoj vjenčanoj haljini još ne razmišlja, no novu je ljubav, naravno, samo za potrebe videospota, potražila na speed dateu.

'Radi se o onom speed date, kako imaš u Americi onaj speed date. Sad ja sjedim i dolaze muški, imaš mađioničara, imaš makroa sa striptizetom, imaš propalog rokera, imaš primitivca teškog, punog para, koji misli da je pokupio svu pamet ovog svijeta, a ustvari je velika nula. I imaš normalnog čovjeka', objasnila je Ivana.

Svoju desetogodišnju vezu doživljava kao brak pa o vjenčanju ne razmišlja. Ipak, to ne znači da s dečkom Elvirom ne razgovara o roditeljstvu. 'Mislim da ću biti jako popustljiva i bojim se da ja to dijete stvarno ne razmazim. Ja ne znam kako ću ja biti s djecom, mislim da ću ga staviti pod stakleno zvono, ti ćeš sad lijepo biti doma i nećeš nigdje ići. Jer ću umrijeti od straha', rekla je Ivana.

Mišina mezimica kao dijete je bila neustrašiva pa se prisjetila jedne traumatične uspomene iz djetinjstva, koja je umalo završila kobno. 'Nevera tuče, more udara u stine, ali ne, Ivana je hrabra, Ivana će sad skočit u more i bit će najveća faca i Ivana je, naravno, skočila u more i počela sam se gušiti i ja se dalje, naravno ne sjećam. I jedan Nijemac me izvukao, da me nije čovjek izvukao, ja bi se utopila', prisjetila se Ivana.

Što još Ivana planira doznajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene