Kao Shakespeare

INDIRA SE SKORO UGUŠILA OD SMIJEHA Glumci čitaju stihove Colonije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kao da čitaju Shakespeara, Katarina Baban i Matko Knešaurek čitali su stihove grupe Colonia. Indira i Boris reagirali su urnebesno!

U prvoj epizodi nove sezone emisije 'Petkom s Petkom' gostovala je grupa Colonia, a premijerno je predstavljena i naslovna pjesma nadolazeće serije Nove TV 'Zlatni dvori'. Pjesmu pjevaju Colonia i Slavonia bend, a aranžirao ju je Boris Đurđević. Spot je sniman na zlatnim poljima Slavonije, a u glavnim ulogama našli su se Katarina Baban i Matko Knešaurek. Ujedno, oni su i u glavnim ulogama nove serije Nove TV. Sjajno su se snašli i uživali u suradnji.

Pogledaj i ovo showbuzz O Indirinom odlasku i dugovima Ekskluzivno! Boris Đurđević: Možda ću naći pjevačicu koja ima veći raspon!

U studiju je Petko pred njih stavio izazov, kojim ih je itekako nasmijao. Naime, Katarina i Matko morali su na 'shakespearovski' način pročitati stihove Colonijinih hitova. Nitko u studiju nije mogao prestati sa smijehom! Ovo je zaista urnebes. Svaka čast!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene