Ima ih...

VIDEO Kako su hrvatski glumci osvojili Hollywood!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Tko riskira, profitira. Stara je to poslovica koja se često pokazala istinitom.

Uspjeh u Hollywoodu san je svakog glumca, no ostvariti ga nije lako. S onima koji su u tome uspjeli danas vas pobliže upoznajemo.

Pogledaj i ovo Goran Višnjić u spotu Madonne - 5 lako ga je odabrala! Goran Višnjić prije 26 godina ljubio je najveću kraljicu popa, na YouTubeu postoji snimka gdje je sve zabilježeno!

'Najuspjelija hrvatska karijera je sigurno Goran Višnjić. S jedne strane on je imao veliku sreću, Welcome to Sarajevo je bio film koji je njemu omogućio odlazak u Hollywood', rekao je filmski kritičar Dean Sinovčić.

Kako se Višnjić snalazi kao suprug Halle Berry? Pogledajte!

Doktor Kovač gledatelje je uveseljavao nekoliko sezona, a zatim mu se pružila prilika za glavnu ulogu u filmu 'Kraljevstvo nebesko'.

'Višnjić je izgledao na tim probnim snimkama bolje od Orlanda Blooma. Međutim, koju grešku je napravio Višnjić. On je u to vrijeme, kada je izašao iz Hitne službe, potpisao ugovor da će glumiti u četverodjelnoj seriji 'Spartacus', gdje glumi glavnu ulogu. I, zapravo, iako je izgledao bolje od Orlanda Blooma, Ridley Scott je rekao - ovo je prevelik film, ja si ne mogu priuštiti televizijskog glumca', rekao je Sinovčić.

Branko Lustig dugogodišnji je stanovnik Hollywooda te osvajač dvaju Oscara. Prvog za film 'Schindlerova lista', a drugog za 'Gladijatora'. U Hollywood je stigao u dobi od 50 godina.

'Da nisam sreo Stevena Spielberga, da mi on nije ponudio taj film koji mi je ponudio, i da nisam dobio Oscara jednoga pa poslije s Ridleyem Scottom drugoga, ja bih ostao jedan od mnogih jer ima jako puno naših, ali ti su konobari ili konobarice', rekao je Lustig.

Prijatelja koji ga je pogurnuo imao je i Rade Šerbedžija. Ili, bolje rečeno, prijateljicu. A kako se on snašao u Hollywoodu te koji su još Hrvati sa zavidnom hollywoodskom karijerom, otkrijte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene