Sjajni savjeti

Kako odabrati idealan kupaći kostim?! MI ZNAMO!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Da bi vaš stres sveli na minimum, ekipa inMagazina istražila je kako odabrati idealan kupaći kostim!

Kupovina kupaćeg kostima može biti prava noćna mora. Još uvijek niste preplanuli pa se na koži vide i najmanji nedostatci i često se može činiti da vam niti jedan badić ne pristaje kako treba. Da bi vaš stres sveli na minimum, ekipa inMagazina istražila je kako odabrati idealan kupaći kostim!

>> Ovako izgleda turski 'jet set'!

Pogledaj i ovo Petra Kurtela najljepše je u moru biti gol! Poznate Hrvatice o skidanju u bikini i nudizmu: ''Jako mi nedostaje to što se ne mogu kupati gola!''

Kako bi stvari maksimalno pojednostavili - najvažnije je odrediti koji ste tip građe, a postoje dva osnovna tipa. Prvi je takozvana jabuka. U ovom slučaju radi se o osobama čija je kritična točka trbuh. Drugi tip građe je kruška koja označava osobe čiji su bokovi prava napast za masne stanice. Odabrati vaš tip tim je važnije jer je ove godine u modi apsolutno sve!

Ako je vaša građa tijela sličnija jabuci izaberite kupaći od čvrstog materijala koji će vam više istaknuti struk. Ukoliko pratite trendove, za vas je idealan kupaći s remenom. To će dodatno oblikovati figuru.

Cijeli prilog donosi inMagazin, a možete otkriti i kako povećati grudi bez silikona te kako izgledati kao da ste istesali figuru, POGLEDAJTE video inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene