Izgledaju mlađe

VIDEO Vidite li razliku? Hollywoodske dive pod povećalom

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slično kao i loš odabir odjevne kombinacije, i pogrešna šminka te frizura nas mogu postarati.

Na primjeru hollywoodskih zvijezda donosimo vam pregled kako odabrati frizuru koja će skinuti godine s vašeg lica. Želite li izgledati mlađe posebnu pozornost morate posvetiti kosi. Boja i razdjeljak koji vam ne pristaju te ostale sitne pogreške u trenutku vas mogu postarati i do desetak godina. Na primjerima holivudskih zvijezda pokazat ćemo vam koje frizure pomlađuju.

Pogledaj i ovo Tom Cruise mlad (Foto: Getty) Istina izlazi na vidjelo? Bivša članica kontroverznog kulta otkrila bizarne detalje o upletenosti Toma Cruisea u cijelu priču

Oscar 2015 ANKETA: Koja glumica će osvojiti kipić u kategoriji 'Najbolja sporedna glumica'?

Frizurom možete sakriti bore, naglasiti oblik lica ili akcent staviti na oči. Efekt na vaš izgled bit će trenutačan. Tamnu kosu trebate izbjegavati osobito ako se osjećate umorno. Prošarajte kosu pramenovima boje meda i nećete požaliti. Bit će to facelifting bez ikakve operacije.

Iako su lokne često simbol mladosti, u nekim kombinacijama mogu dodati godine vašem licu. Kratko nakon toga Nicole Kidman fotografirana je s ispeglanom kosom, što je trenutačno izrisalo nekoliko godina s njezina lica.

Još jedna glumica odličan je primjer kako vam frizura može dodati i desetak godina. Mena Suvari odabrala je razdjeljak po sredini glave i presvijetle pramenove te postigla potpuno pogrešan efekt. Želite li da efekt bude još bolji, slijedite primjer glumice Cameron Diaz i vežite rep ili ispletite pletenicu s kosom koja pada preko jednog ramena.

Frizeri savjetuju da pri odabiru frizure u obzir uzmemo i svoju dob. Bez obzira na to kakavu kosu, dužinu ili boju imate, pogreške koje vas mogu postarati uglavnom su iste za svakoga. A tajnu frizura koje pomlađuju u jednom sažima Jennifer Aniston. Glumica kojoj na kosi zavidi gotovo cijeli svijet sadrži čarobno trojstvo - zdravu kosu, svjetlije pramenove oko lica i sjaj.

Pogledajtesve upute u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene