Profitirao i na humanitarki

KAD VUCO RAČUNA Evo kako će udati kćerke i dobro zaraditi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osebujni Vuco nije od onih koji uljepšavaju stvari. Novac je svima važan, a Vucine slavne računice poznate su posvuda.

Petu godinu zaredom Donje Blatnice u kolovozu postaju središte Hercegovine. Za sve je zaslužan Mate Bulić koji se uhvati organizacije, pozove prijatelje glazbenike i napravi feštu za pamćenje. Kada se još pridoda da je koncert humanitarnog karaktera, onda je to zaista vrijedno svake pohvale.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvijezde i politika - 4 od pjevača do sportaša Oni su htjeli biti predsjednici, gradonačelnici, a neki su dospjeli i u saborske klupe, evo tko je od poznatih ušao u politiku!

Među uzvanicima pojavili su se tako i Jole, Miroslav Škoro te Pamela Ramljak, koja je obznanila svijetu da čeka svoje prvo dijete. Bili su tu i Matija Vuica te Tomislav Bralić. Nema sumnje, estrada se uvijek odazove humanitarnim koncertima.

No, Vuco je izračunao da je od sudjelovanja na humanitarnom koncertu zapravo profitirao. Kako? Vuco je objasnio, gledate sada! 'Tu su moje kćerke. Moja kćerka Katarina ima 19, Brigita i Ivka sad će 18, i Mate ih je prvi put upozna i reka - brate oprosti ja pjevam na svadbama - ali on je zaboravija da ja imam i još sina od 23 i od 20. To ti je 4 svadbe puta 2500 eura, 10 do 12 tisuća sam zaradio haha', kazao je Vuco. Jednostavna računica, bravo Vuco!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene