446165
446165
446165
446165
446165

KAD VUCO RAČUNA Evo kako će udati kćerke i dobro zaraditi!

  • , 10.08.2016., 18:13
  • Autor:
  • komentara

Osebujni Vuco nije od onih koji uljepšavaju stvari. Novac je svima važan, a Vucine slavne računice poznate su posvuda.

 
 
 
 
Siniša Vuco na humanitarnom koncertu Mate Bulića (Video: IN magazin)
Siniša Vuco na humanitarnom koncertu Mate Bulića (Video: IN magazin)

Petu godinu zaredom Donje Blatnice u kolovozu postaju središte Hercegovine. Za sve je zaslužan Mate Bulić koji se uhvati organizacije, pozove prijatelje glazbenike i napravi feštu za pamćenje. Kada se još pridoda da je koncert humanitarnog karaktera, onda je to zaista vrijedno svake pohvale.

Među uzvanicima pojavili su se tako i Jole, Miroslav Škoro te Pamela Ramljak, koja je obznanila svijetu da čeka svoje prvo dijete. Bili su tu i Matija Vuica te Tomislav Bralić. Nema sumnje, estrada se uvijek odazove humanitarnim koncertima.

No, Vuco je izračunao da je od sudjelovanja na humanitarnom koncertu zapravo profitirao. Kako? Vuco je objasnio, gledate sada! 'Tu su moje kćerke. Moja kćerka Katarina ima 19, Brigita i Ivka sad će 18, i Mate ih je prvi put upozna i reka - brate oprosti ja pjevam na svadbama - ali on je zaboravija da ja imam i još sina od 23 i od 20. To ti je 4 svadbe puta 2500 eura, 10 do 12 tisuća sam zaradio haha', kazao je Vuco. Jednostavna računica, bravo Vuco!

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se