atraktivna Šibenčanka

Kad se ona skine u kupaći kostim – nastane pomutnja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša Miss Hrvatske Katarina Prnjak radi punom parom.

Bivša Miss Hrvatske Katarina Prnjak ovog ljeta radi punom parom. Uz manekenske gaže, lijepa Šibenčanka je zadužena i za odnose s javnošću u jednom klubu u Vodicama.

Pogledaj i ovo showbuzz Koja joj najbolje stoji? Naša misica presvukla se u čak petnaest prekrasnih haljina!

Lipa Kate, kako bivšu Miss Hrvatske od milja zovu prijatelji, mami uzdahe gdje god se pojavi. Još kad se atraktivna Šibenčanka skine u kupaći kostim, nastane sveopća pomutnja.

'U zadnjih godinu-dvije sam počela malo više pazit na prehranu i to, ali nikad nisam imala problema ni sa kilažom ni sa celulitom. Hvala na genima, doslovno hvala Bogu što je tako, ali isto kako godine idu, trebalo bi malo pripazit na to, jer sve se počne odražavat nakon nekog vremena', kaže Katarina.

A uz brojne revije, Katarina ovo ljeto radi i kao PR u jednom vodičkom klubu.

Ona je najljepša Hrvatica 2014. - otkrijte zašto!

'Znači, slažem program, brinem se za hostese, organiziram revije. Onako mi je sve skupa bio veliki izazov i zasad mislim da je dobro, pozitivne su kritike', dodajte Katarina.

Do sada, kaže, u baru u kojem je gotovo po cijele dane, nije imala bliskih susreta s nasrtljivim obožavateljima.

'Meni nema uleta, ali ozbiljno, ha ha. Nema uleta, jednostavno bude ono simpatičnih komentara, ali sad nekih uleta, nije baš. Dečki su lagano više po strani u zadnje vrijeme, to smo baš primijetile sve skupa', dodaje.

Iako je po pitanju svog ljubavnog statusa, dosta tajnovita, doznali smo da je u travnju prekinula, 5-godišnju ljubavnu vezu, a trenutno je, kaže, sretna i zadovoljna. 23-godišnjakinja nam je otkrila s čim je dečko može osvojiti.

'Pameću, humorom, nekako padam na taj humor i to je to. Ne volim onu slatkorječivost, malo čak i bahatije, to mi je puno zanimljivije', priznaje.

S obzirom da obožava adrenalinsko stanje, slobodno vrijeme najčešće provodi uživajući u morskim atrakcijama.

'Svako ljeto mora biti ili jet-ski ili flyboarding ili nešto toga tipa, tako da ni ovo ljeto nismo izostali, a sad ćemo kad se vratim u Šibenik, jer dolje mi je Ivana Ergić, tako da ćemo skupa, nekako mi je ona taj tip pa sve skupa ukomponiramo i posao i uživanje', kaže.

Između brojnih obveza, ova 23-godišnjakinja je uspjela uhvatiti nekoliko dana za odmor s prijateljicama na Braču i Hvaru, na kojem je nisu zaobišle male morske nezgode.

'Na Braču s ježevima, a na Hvaru s osama. Onako na motoru, u vožnji me uspjela ubost, tako da je poprilično otekla cijela ruka, ali danas je bolje. To je sve neki sastavni dio ljetovanja jer sam poprilično pehist po tom pitanju', otkriva.

A nakon radnog ljeta, Kate se raduje i radnoj zagrebačkoj jeseni.

Uskoro će, kaže, možda ponovo krenuti u pohod na tursku modnu scenu gdje je lani ostvarila zapažene uspjehe.

Svestrana misica je prošle godine imala i politički izlet. Naime, njezino ime našlo se na listi za šibensko Gradsko vijeće.

I dok je s aktualnom direkcijom izbora za Miss Hrvatske u sjajnim odnosima, s prijašnjom je imala neugodnu epizodu. Zamjerila im je što je na svjetski izbor otišla prepuštena sama sebi, bez logistike i pomoći, pa je tako između ostalog i prtljagu platila iz vlastita džepa.

'Nakon dosta velikog skandala, meni je jedino sreća što se posao udvostručio, stvarno puno radim, to jednostavno valjda kod nas tako funkcionira. Sada sam sretna, zadovoljna, tako da mislim da je to trebalo proć, to je sve jedna dosta velika životna škola', kaže Katarina.

 Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene