U ŽARU IGRE

Pale su puse: Netko se zacrvenio, a netko uzrujao

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovome se nismo nadali. Bio je to izazov za pamćenje.

I u ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petkom" zabave nije nedostajalo. Gost ovotjednog izdanja bio je Alen Vitasović pred kojeg su voditelji Mia i Dalibor Petko stavili razne izazove.

Pogledaj i ovo In Magazin: Amerikanka Olivia - 3 Prati ju 50 tisuća ljudi Amerikanka hrvatskih korijena o navikama i mitovima Hrvata koje dijeli sa svojim pratiteljima: ''To je jedan od razloga zašto sam ostala ovdje!''

Jedan od njih je i izazov pantomima kojeg je Vitasović zaigrao sa Juricom Pađenom. ''Ne volim pantomimu. Nikad to nisam znao. Ja sam blesav za te stvari, ali nema veze'', odmah je javno obznanio Vitasović. Rukama i nogama poznati glazbenici bez ijednog glasa morali su svom kolegi objasniti o kojem instrumentu se radi. Truba, gajde, triangl, harfa, ukulele...bili su samo neki od instrumenata u igri pantomime. Pobjeda je za dlaku izbjegla Jurici Pađenu koji je od Petka dobio ''gubitničku'' pusu.

''Znao sam da neću dobiti nagradu, ali da ću biti kažnjen'', kazao je Jurica, dok je Alen dobio pusu u obraz od Mie.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene