Dojmovi nakon vjenčanja

Mladi par ne skriva sreću - nakon vjenčanja stiže i beba?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Junior Fernandez i Marta Radić ne skrivaju da svoju ljubav žele što prije okruniti i prinovom u svojem domu.

Potekle su suze radosnice niz lice lijepe studentice ekonomije Marte Radić koja je s nogometašem Dinama Juniorom Fernandesom u Splitu izrekla sudbonosno DA. Pustili su bijele golubice i zavjetovali se na vječnu ljubav.

'Osjeti osoba kad je to to, jednostavno da je to ta osoba, nema tu više št0, mislim ako nakon mjesec dana počneš živjeti s nekim, vidiš odmah da ti ta osoba paše i da ste se našli', slažu se mladenci.

Par je zajedno godinu i pol dana, a Fernandes je priznao da je više treme imao kada je na Valentinovo zaprosio Martu nego na sam dan vjenčanja.

'Bio sam nervozan. Svatko bi bio. Ali ne zbog toga što nisam znao hoće li reći da ili ne, nego zbog čitave te situacije. Brak sam smatrao nečim što želim, ali nisam znao kako se u to upustiti', priznaje.

Ne skrivaju da svoju ljubav žele što prije okruniti i prinovom u svojem domu.

'S obzirom na kombinaciju, ja sam bila rekla da ćemo imati malu Beyonce, baš bi voljela imati curicu. U budućnosti želimo imati dvije djevojčice. Za sad jedno pa ćemo vidjeti', otkriva mladi par.

Na vjenčanje sa 70-ak uzvanika nije mogao doći Juniorov trogodišnji sin Benjamin koji s majkom živi u Čileu. No svakako bi ga jednog dana volio dovesti u Hrvatsku.

Ako je suditi prema zaljubljenim pogledima ovog sretnog para, njihova će ljubav trajati zauvijek. Sretno! Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene