'Život je čudo'

Jelena Rozga otkrila kada stiže beba!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga otkrila nam je kako je spremna za majčinstvo, te da se na spomen djeteta odmah raznježi! S njom smo razgovarali nakon njezina koncerta u Primoštenu gdje je premijerno otpjevala svoju novu pjesmu 'Život je čudo'.

Unatoč munjama i gromovima koji su cijelu noć sa subote na nedjelju parali nebo. Nevrijeme je ipak poštedjelo subotnji koncert Jelene Rozge.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Jelena Rozga u zlatnoj minici oduševila publiku u Primoštenu

Publika je pjevala uglas sve njezine hitove, te pokazala kako je napravila i domaću zadaću te već usvojila i novu pjesmu Život je čudo koju je poznata pjevačica tu večer premijerno otpjevala u cijelosti. A da je život zaista čudo, potvrdila nam je i Jelena jer kako kaže, sve što je poželjela, to joj se i ostvarilo.

'Puno lipih stvari, ali kaže se kad nešto jako želiš da se to i ostvari. Ja sam kao dijete htjela  pivat u magazinu, to mi se ostvarilo, pa sam htjela punit dvorane i to mi se ostvarilo. Život je čudo, ali treba puno radit, ne pada sve s neba', naglašava Rozga koja ima još jednu želju.

A kada stiže beba? 'Beba, da, definitvno, treba malo stati, smiriti se, kad dođe beba sve će sjest na svoje. Intenzivno razmišljam o tome, raznježim se čim počnem pričat o tome. Ja sam rekla, kad izađe album, nadam se velikoj turneji i nakon toga zaslužena pauza, i nekako malo ću se više okrenuti sebi i svojoj obitelji', najavila je pjevačica.

No, nikada neće prestati pjevati, kaže uživa u svakom trenutku na pozornici, sa svojom vjernom publikom. A s njih čak 100 000, uživala je u Makedoniji gdje je održala svoj najveći koncert ikad. Kako je bilo, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene