Pravi je gentleman

'Kada ću imati prsten na ruci reći ću o kome se radi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Jelena Rozga sinoć nam je povjerila kada će javnost upoznati s muškarcem koji je osvojio njezino srce.

Nogometno ludilo nije zaobišlo ni poznate Hrvatice. I one broje dane do početka svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. Iako priznaju kako ne znaju mnogo o nogometnim pravilima, navijačka atmosfera i njih ponese.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

Jelena Rozga i Iva Jerković su dame u crnom - Ne zna se koja je ljepša

'Nisam neki veliki stručnjak, ali strašno se iznerviram jer ja bi to možda bolje, 'Kako on sad nije zabija gol'. Ja imam tu sreću što pored sebe imam muškarca koji je pravi gentleman da, koji pazi na mene. Mislim mogao bi malo i više moram ti priznat, ali mi žene nismo nikad zadovoljne', priznala je popularna pjevačica Jelena Rozga. 

Osjećaje prema svojem muškarcu Jelena od javnosti nikad nije krila. Pa tako znamo da je njezin gospodin pravi nešto mlađi, vrlo pažljiv i osjećajan mladić. No ipak kraljica estrade kako joj tepaju mediji, njegovo ime još uvijek čuva. 'Ja sam odvojila privatno i poslovno i jednostavno ne želim o tome pričati, jednog dana kada ću imati prsten na ruci otvoreno ću reći o kome se radi', kaže Jelena.

Pogledate prilog inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene