Sevkin bivši

Jelena Rozga ljubuje s Milanom Popovićem? Evo što ona sama kaže!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Trogirska srca sinoć su kucala kao jedno za devetomjesečnu djevojčicu, koja je oboljela od teškog oblika sarkoma. Tamo je bila i Jelena Rozga.

Slučaj malene Katarine kojoj je potrebna operacija u Beču, podignuo je na noge mnoge domaće glazbene zvijezde, koje su se uključile u akciju i zapjevale u prepunoj kuli Kamerlengo.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Nives Celzijus: 'Baš mi je drago da starije i iskusnije kolegice uživaju u ovakvim fotkicama'

'Kad me zovu za ovakve stvari, bez razmišljanja dođem, gdje god treba, kad god mogu', kaže pjevačica Jelena Rozga. A nakon što je ljetos došao kraj njezinoj dugogodišnjoj romansi, Jele je još uvijek slobodna. 'Nada umre posljednja, ja sam to davno otpjevala i još uvijek pjevam po kući', šali se pjevačica kojoj ipak natpisi o romansi sa Severininim bivšim Milanom Popovićem nisu smiješne.

'To su stvari na koje ja nemam nikakav komentar. Mogu se samo nasmijat na takve gluposti', kaže Jelena o Milanu kojem niti ne poznaje.

Pogledajte više u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene