Hvalevrijedna akcija

Jelena Rozga, Jole, Mate Bulić i Hajduk podržali humanitarnu akciju 'Srcem za djecu'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Splitsko veliko srce kuca za malene bolesnike. 25. travnja na stadionu

'Park mladeži' održat će se humanitarno-sportsko-glazbeni spektakl 'Srcem za djecu'. Akciju su podržali Jelena Rozga, Jole, Mate Bulić i mnogi drugi. A svoj doprinos ovoj hvalevrijednoj akciji dat će i Hajduk koji je ovih dana predstavio vlastiti proizvod - japanke.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

'Srcem za djecu' naziv je humanitarno-sportsko-glazbenog spektakla koji će se 25. travnja održati na splitskom stadionu Park mladeži. Sav prihod namijenjen je Klinici za dječje bolesti KBC-a Split.

Mini izdanje kao najava koncerta u Dubrovniku

'U tom trenutku ne razmišljaš o ničemu nego samo dođeš i budeš dio te akcije da pomogneš tim najsitnijima, najmanjima, najslađima i najiskrenijima', rekla je pjevačica Jelena Rozga.

'Ova akcija bi trebala pomoći odjelu hematoonkologije da dobije bolje uvjete smještaja i liječenja djece', rekao je prof. dr. Neven Pavlov, predstojnik Klinike za dječje bolesti KBC Split.

Splitska Klinika za dječje bolesti stručno je izvrsna, no zaostaje po aparaturi, rekao je pokretač cijele akcije, dodavši.
Svoj obol ovoj hvalevrijednoj akciji dat će i Hajduk koji je ovih dana predstavio svoje japanke koje su proizveli Brazilci.

'Hajduk se može pohvaliti da je, koliko imam informaciju, trenutno jedini klub koji nije na Svjetskom prvenstvu, ali ima svoju kolekciju', rekao je Aljoša Bašić, direktor marketinga Hajduka

Prvi vlasnik dječjeg para japanki postao je sin napadača Bijelih Jeana Kouassija, Ivan.

'Odlične su za plažu, za šetnju, rivu', rekao je Jean Kouassi, nogometaš Hajduka.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene