Jedan dan s njom

VIDEO Nives bez cenzure - Sve nam je otkrila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zavirili smo u život provokativne pjevačice koja u posljednje vrijeme ne prestaje podizati medijsku prašinu!

'Ujutro kad se probudim sam pogubljena, bijesna i šutljiva', otkrila nam je Nives Celzijus koja je ovotjedna zvijezda rubrike Davora Garića 'Jedan dan sa...'.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

'Osnovni ritual je naravno kava. Odmah se bacam na kuhinju, pripremam kavu s kapljicom mlijeka. Moje jutarnje majčinske obaveze su pripremiti klince za školu. Provjeriti eventualno torbe i poslati ih u školu', ispričala nam je Nives kako započinje svoj dan.

Senzacionalna Nives Celzijus novim spotom opet provocira

Nakon toga, slijedi odlazak u teretanu kako bi bila u pravoj formi za večernje koncerte. 'Poprilično sam aktivna što se rekreacije tiče. Pokušavam minimalno 3 puta tjedno odraditi neki trening. Odvozim bicikl svako jutro. Odradim par tih vježbica za guzu.', kaže Nives.

A čega god da se dotakne, sve joj polazi za rukom u posljednje vrijeme. 'U kuhinji sam odlična. Da, odlična. Ma ja odlično sve radim. Ne znam kakvo je to pitanje uopće', smije se.

A iako majčine obaveze nikada ne prestaju, Nives uspijeva pronaći vremena i za žestoke nastupe.

'Ne smatram sebe nekim savršenim vokalom kao što je to Vanna ili Nina Badrić, ali mislim da imam dobru pjevačku sugestiju. I mislim da napredujem. Nekako prvenstaveno na sebe gledam kao na zabavljačicu, netko tko će vas dobro zabaviti na koncertu i nastupima', rekla je Nives.

A tko joj trenutno pravi društvo u krevetu, provjerite u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene