Pjevač kao meta

Česte kritike - 'Ima viceva i na moje prezime!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Biti javna osoba nije uvijek glamurozno. Javnost svakodnevno prati svaki njihov korak, ponašanje i odijevanje, a kritike su katkad češće nego pohvale. To najbolje zna hrvatski pjevač.

S obzirom da im je posao izložen očima javnosti, kritike su javnim osobama dio svakodnevice. O onome što rade, kako se ponašaju, ili pak kako se odijevaju navikli su čitati u medijima.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Ovako su naše zvijezde izgledale u najluđoj noći!

Kritike ih često ne štede, no većina domaćih celebova tvrdi da ih negativni komentari ne pogađaju.

'Ljudi imaju potrebu nešto reći, ima i viceva na moje prezime - to je sve u redu. Javna si osoba. Pročitaj, ako se možeš nasmijati, nasmij se, izvuci plus, ako ne možeš - drž' se', rekao je Goran Karan.

S negativnim se komentarima mnogo teže nositi na početku karijere, kaže pjevačica Maja Šuput. Kad je bila mlađa negativne su je kritike znale jako zaboljeti.

'Kritike te bole kad si ono, klinac, kad tek počneš i kad zapravo znaš da si nešto stvarno jako, jako htio dobro napraviti, a onda je to nekim, krivim okolnostima ispalo drukčije nego što si ti zamislio i onda te to malo pogodi. Ali kad odrasteš jednostavno se ili navikneš na to ili te nije briga', rekla je Šuput.

U eri interneta razni su Internet forumi najčešća mjesta kritiziranja poznatih. Frontmen Psihomodo Popa, Davor Gobac, kaže da ga ono što se na njima može pročitati ni najmanje ne uzbuđuje.

A kako se s kritiziranjem nose druge domaće face, pogledajte u prilogu InMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene