Legendarna pjevačica

'Ubola' u sridu: Jasna Zlokić osvrnula se na golotinju na sceni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasna Zlokić u intervjuu je progovorila o obitelji, unučici, svojoj karijeri, ali i golotinji koja je zavladala glazbenom scenom.

Pjevačica Jasna Zlokić poznata je po britkim odgovorima i smislu za humor. Zato je s njom uvijek zanimljivo razgovarati. Ovoga puta komentirala nam je može li se karijera izgraditi samo s vrućim atributima, pred kojom bi pjevačicom imala tremu nastupiti te o ljubavi prema voljenoj unučici Marie.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

Jasnu je koncert u Dubrovniku vratio u srednjoškolske dane. Upravo je tamo završila srednju ekonomsku školu i s 19 godina pobijedila na natjecanju za Prvi glas Dubrovnika. Tijekom škole stalno je bila na Stradunu jer je obožavala izlaziti.

"Mladost je svaka lijepa i sve što nosite iz tih godina, nosite kao najljepši suvenir, samo toga niste svjesti tada jer mislite da je to najteži dio života jer je škola, disciplina. Ja sam bila u domu i mjere su bile rigorozne po pitanju svega", prisjeća se Jasna. Sa samo 22 godine Jasna Zlokić, djevojački Dragojević, udala se za Borisa Zlokića s kojim je dobila sina Igora. Osobito je ponosna jer je nedavno postala baka malene unučice Marie. A odluči li malena Marie jedan dan postati pjevačica, u baki će imati punu podršku.

"Mislim da se u odabire životnih puteva ne bi trebali nikome miješati zato što možete nekome unesrećiti život. Ali neka sugestija, pomoć pri odabiru ako je netko neodlučan dobro dođe", dodaje Zlokić. Prokomentirala je pjevačica i nastupe koji znaju biti itekako naporni, pogotovo s obzirom na to da se žena treba uljepšavati. Oduzima to dosta energije. S obzirom da smo se dotaknuli scenskog izgleda, zanimalo nas je može li se karijera na estradi izgraditi bez osobita talenta, samo vrućim atributima.

"Ženi je lijep izgled dobrodošao, ali ja sam zagovornik glazbe i pjesme, talenta, glasa, a sve ono popratno i lijepo, to je dobrodošlo. Ljepota je uvijek ženi bila dobrodošla, ali kad se izgubi ukus i estetika, onda meni to ne znači ništa i mislim da je to nešto što ugrožava glazbu, karijeru i teško se onda nakon takvog prezentiranja sebe vratiti". Što je još Zlokić otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene